Naast het uitvoeren van reguliere hovenierswerkzaamheden hebben we ons in een aantal vakgebieden gespecialiseerd. Bekijk hieronder al onze specialisaties.

Griekse tuinen

Wil je iedere dag dat fijne vakantiegevoel ervaren? Kies dan voor een Griekse tuin. De eigenaar van Aardoom Hoveniers, Dionysios Sofronas is van Griekse afkomst. Hij weet als geen ander hoe hij een tuin met mediterrane sferen voor je kan creëren.

Meer informatie
plantenwand

Plantenwanden

Met een plantenwand komt je muur tot leven. Een plantenwand hoeft niet met de grond verbonden te zijn, dus je kunt hem overal plaatsen: in de tuin, op het dakterras of het balkon, op kantoor en zelfs in je woonkamer!

Meer informatie

Circulaire tuinen

Bij de aanleg van je tuin kun je ervoor kiezen dat we tuinmaterialen hergebruiken die nog in goede conditie zijn. Denk aan de terrastegels, bloempotten of keien. Het kan om materiaal vanuit je oude tuin gaan, maar we kunnen ook via ons netwerk aan gebruikte tuinmaterialen komen. Door materialen te hergebruiken creëer je een circulaire tuin. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!