Als zakelijke relaties op bezoek komen, wil je een goede indruk maken. Een mooie en goed onderhouden bedrijfstuin kan daaraan bijdragen. Maar wist je dat een bedrijfstuin ook het werkplezier van je medewerkers vergroot, stress reduceert en daardoor bijdraagt aan een lager ziekteverzuim? Bedrijfstuinen leveren je dus vele voordelen op!

Tuinontwerp voor bedrijfstuinen

Om optimaal van de voordelen van bedrijfstuinen te profiteren, is het belangrijk dat de tuin is afgestemd op je wensen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsvriendelijke beplanting en de mogelijkheden voor het personeel om in de tuin te lunchen. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we daarom al je wensen en adviseren we je waar nodig. Vervolgens maken we een 3D tuinontwerp, zodat je van tevoren een goed beeld krijgt van hoe de tuin er straks uit komt te zien.

De aanleg van de tuin

Nadat het tuinontwerp naar je zin is, brengen we een offerte uit voor de aanleg van de bedrijfstuin. Bij akkoord op de offerte plannen we de aanleg in. Tijdens de aanleg werken we zo netjes mogelijk, zodat de overlast beperkt blijft.

Circulaire bedrijfstuinen

Naast de aanleg van bedrijfstuinen waarbij we nieuwe materialen gebruiken, maken we ook tuinen waarbij we gebruikte materialen die nog in goede conditie zijn hergebruiken. Het kan gaan om materialen uit je oude bedrijfstuin, maar we kunnen ook via ons netwerk aan gebruikte tuinmaterialen komen.

Door het hergebruik creëer je een circulaire bedrijfstuin en draagt je bedrijf een steentje bij op het gebied van duurzaamheid. Bovendien drukt het hergebruik van materialen de kosten voor de tuin. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Tuinonderhoud voor bedrijfstuinen

Hoewel we bij het ontwerpen van bedrijfstuinen rekening houden met het beperken van het tuinonderhoud, heeft iedere tuin zo nu en dan onderhoud nodig. Om te voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat, werken we met een onderhoudsplan. Zo kun je er zeker van zijn dat je tuin er het hele jaar door mooi bijstaat en krijg je niet met onverwachte onderhoudskosten te maken. Geef je er de voorkeur aan om niet met een onderhoudsplan te werken? Geen probleem. Eenmalig tuinonderhoud is ook mogelijk. Wil je meer weten over zakelijk tuinonderhoud door Aardoom Hoveniers? Bekijk onze onderhoudsdiensten hier.

Scholen, VvE’s en instellingen

Naast de aanleg van bedrijfstuinen, verzorgen we ook het zakelijk groen voor VvE’s, scholen en instellingen.

Neem contact met ons op

Vertel ons wat je wensen zijn voor het zakelijk groen. Neem ook gerust contact met ons op als je geen concrete ideeën hebt, maar vrijblijvend wilt sparren. We denken graag met je mee.

Vraag offerte aan
Team van tuinonderhoud specialisten. Aardoom Hoveniers.

Waarom een bedrijfstuinen van Aardoom Hoveniers?

We denken met je mee en geven proactief advies. Bijvoorbeeld over het gebruik van materialen en beplanting dat tegen een stootje kan. Ook houden we rekening met de bestrating en de belasting die het moet aankunnen.

Voor nieuwe tuinen starten we met het maken van een 3D tuinontwerp, waardoor je weet hoe de tuin eruit komt te zien. Dat is wel zo prettig!

We voeren de werkzaamheden zo netjes mogelijk uit, zodat je tijdens het uitvoeren van je eigen werk zo min mogelijk overlast ervaart.

We kunnen bedrijfstuinen van een NL Green Label voorzien. Het voordeel daarvan, is dat de tuin boekhoudkundig versneld kan worden afgeschreven. Dat levert fiscaal voordeel op.

Onze hoveniers zijn echte vakmannen. Zo zijn we aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, NL Greenlabel Professional, erkend VHG Hovenier, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

Sinds 29 oktober 2018 draagt Aardoom Hoveniers de titel ‘Hofleverancier’. Bedrijven krijgen deze titel alleen als ze hebben bewezen koninklijke kwaliteit te leveren.

Zakelijke projecten

Naast het werk dat we voor particuliere klanten uitvoeren, zijn we ook werkzaam voor bedrijven, VvE’s, de overheid en instellingen. We hebben jarenlange ervaring en veel vakkennis als het gaat om het onderhouden van bedrijfstuinen, bedrijfsterreinen en andere groenvoorzieningen. Ook voor het ontwerp en de aanleg van je project kun je bij ons terecht.

Meer over zakelijke projecten

Contact met Aardoom Hoveniers

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.