Aardoom Hoveniers is een vertrouwd gezicht in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Van generatie op generatie voeren we al meer dan 225 jaar alle tuinklussen uit. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

We hebben ervaring met vrijwel alle soorten tuinen. Je kunt er dus op vertrouwen dat we jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie over de dienst waar je interesse naar uit gaat.

Tuinontwerp

Meer over tuinontwerp

Tuinonderhoud

Meer over tuinonderhoud

Werk waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar tuinklussen die Aardoom Hoveniers in de regio Hendrik-Ido-Ambacht heeft uitgevoerd? Bekijk dan de onderstaande foto’s om een impressie te krijgen van ons werk.

  • Tuinreportage in Ridderkerk voor Aardoom Hoveniers door Caroline Piek Photography

Waarom kiezen voor Aardoom Hoveniers?

Onze hoveniers denken met je mee en geven proactief advies. Denk bijvoorbeeld aan het selecteren van de beplanting, zodat je tuin er het gehele jaar door mooi bijstaat.

We hebben kennis van zaken en zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, Erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel Professional, Appeltern Tuinexpert en FeelGood Garden Specialist.

We werken netjes, zodat jij (en eventuele buren) zo min mogelijk overlast hebt van onze werkzaamheden.

Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. We zijn enorm trots op deze titel, omdat hij alleen wordt uitgereikt aan bedrijven die hebben bewezen koninklijke kwaliteit te leveren.

Met welke tuinklus kunnen wij je helpen?

Vertel ons welke tuinklus jij uitgevoerd wilt hebben. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, tuinadvies of een offerte.

Vraag offerte aan

Over de geschiedenis van Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers werd begin 18de eeuw opgericht, toen één van onze voorvaders het groen voor de Singelkerk in Ridderkerk ging onderhouden. Het hovenierswerk werd al snel steeds verder uitgebreid en het werkmateriaal werd professioneler. Van kruiwagens tot transportfietsen en veel later bedrijfswagens.

Met de verdere professionalisering werd duurzaamheid een belangrijk aspect. We willen immers een mooie tuin voor iedereen creëren, maar dan wel zo duurzaam mogelijk. Daarom werken we bijvoorbeeld niet met onnodig vervuilende machines en bedrijfsauto’s. Ook bestrijden we onkruid al jaren met kokend water, in plaats van met een brander.

Onze aandacht voor de klant en het milieu, in combinatie met ons vakmanschap en rijke historie, maken dat Aardoom Hoveniers een bekende naam is geworden in de Regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Wil je meer weten over Aardoom Hoveniers of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.