Groeien met Groen is een initiatief van Aardoom Hoveniers. Het initiatief is jaren geleden ontstaan door onze behoefte om te communiceren over de maatschappelijke, economische en sociale meerwaarde van een groene leef- en werkomgeving.

Wist je bijvoorbeeld dat een groene omgeving voor een vermindering van vermoeidheid, depressie en stress zorgt? En dat waterdamp vanuit planten de lucht koelt en groene daken een isolerende werking hebben? Groen heeft dus een enorme meerwaarde.

Door onze kennis over die meerwaarde te delen, willen we je inspireren om je omgeving groener, mooier en gezonder te maken. Zowel thuis, op het werk, op school als in de wijk van de gemeente waarin je woont. Levend groen vertegenwoordigd een grote waarde en het is daarom belangrijk om hierin te blijven investeren.

Als onze omgeving uitnodigend, mooi, gezond en groen is, dan is genieten vanzelfsprekend!
groeien met groen

Middelen en partners van Aardoom Hoveniers

Bij Aardoom Hoveniers hebben we onder andere de volgende middelen tot onze beschikking om een gezonde, groene en duurzame leef- en werkomgeving in te richten:

  • De Levende Tuin
  • Het Levende Gebouw
  • De Levende Openbare Ruimte
  • NL Gebiedslabel – NL Terreinlabel – NL Tuinlabel

Daarnaast werken we samen met partners voor het creƫren van een integrale duurzame buitenruimte. Bekijk onze partners.

Investeer ook in een groene omgeving

Wil je net als onze klanten ook profiteren van de meerwaarde van een groene omgeving? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Meerwaarde van Groeien met Groen

Recente artikelen over Groeien met Groen

Op ons blog delen we al het nieuws over onze tuinideeƫn en de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van leven en werken met groen. Ook publiceren we regelmatig onderzoeken over de meerwaarde van groen en interviews met experts uit de groene sector.

Ga naar de artikelen

Bestel het Groeien met Groen boekje

Wil je meer weten over het initiatief Groeien met Groen? Bestel dan gratis het Groeien met Groen boekje met meer achtergrondinformatie en interessante groene weetjes.

Gratis Groeien met Groen boekje bestellen

Neem contact op met Aardoom Hoveniers

Wil je net als onze klanten profiteren van de meerwaarde van een groene omgeving? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 0180-428458 of stuur een bericht.
    Velden met * zijn verplicht.