Aardoom Hoveniers is de regionale dealer van de Greenwall®, het groene geluidsscherm in de regio Rotterdam.

Greenwall construct

Verkeerslawaai reduceren

De Greenwall® is een groen geluidsscherm, dat zorgt voor rust en privacy in je tuin. Wij kunnen geluidsoverlast verminderen, waardoor je tuin weer van jezelf wordt, het verkeerslawaai reduceren, zodat je ook weer van de vogels kunt genieten of het burengerucht terugbrengen, zodat je privacy wordt hersteld.

Greenwall compact

Premium partner Greenwall

Wij zijn Premium Partner van Greenwall. Dat betekent dat wij een training hebben gevolgd op het gebied van geluid, om je van een goed advies te kunnen voorzien. Onze medewerkers zijn ervaren in het plaatsen van de Greenwall®, en beschikken over referentieadressen om je helder te kunnen informeren over het effect van een Greenwall geluidsscherm.

Bekijk ook ons project van de realisatie van een geluidsscherm in Ridderkerk langs de Rotterdamse weg.

Akoestisch onderzoek

In sommige situaties zullen wij adviseren om een akoestisch onderzoek uit te laten voeren. Bijvoorbeeld als het geluid van een plein afkomstig is of als er hoogbouw in de buurt is en je wilt weten hoeveel geluid er geweerd gaat worden. Wij kunnen alle Greenwall®-producten voor in de tuin leveren en plaatsen. Vraag bij ons gerust naar de mogelijkheden.

Geluidsoverlast stappenplan
1 - Samen met jou bepalen wij waar de overlast vandaan komt
2 - Wij bepalen de beste plek voor een Greenwall door te bekijken waar in de tuin de overlast wordt ervaren.
3 - Samen met jou wordt de gewenste hoogte en lengte van het geluidsscherm bepaald. Indien nodig wordt een akoestisch adviseur ingeschakeld.
4 - Op basis van deze afmetingen kan een eerste kostenindicatie worden afgegeven.
5 - We verzorgen een passende offerte, waarbij zowel de levering als plaatsing is inbegrepen.
6 - Je kunt ons opdracht geven voor het plaatsen van de Greenwall, wij plannen het werk in en komen de Greenwall bij je plaatsen.

Geluidsoverlast

Heb je last van geluid in je woon- of werkomgeving? vraag bij ons naar de mogelijkheden van een Greenwall oplossing en reageer!

    Velden met * zijn verplicht.