Aardoom Hoveniers maakt creatieve en innovatieve 3D ontwerpen voor bedrijfstuinen, parken, gemeenschappelijke tuinen, groene schoolpleinen, daktuinen, speelnatuur voor dieren en andere stadsnatuurprojecten voor een diversiteit aan opdrachtgevers.

Bij alles wat we doen geven we aandacht aan:

  • Biodiversiteit
  • Hergebruik van materialen (circulariteit)
  • De conditie van de bodem
  • Hittestress
  • Duurzaam materiaalgebruik
  • Energie
  • Klimaatbestendigheid
  • En alles wat er verder nodig is om jouw project tot een succes te maken
3D tuinontwerp

Een 3D ontwerp brengt je zakelijk project tot leven

Met een 3D ontwerp zie je van tevoren precies hoe je werk- of leefomgeving eruit gaat zien. Dát is de kracht van een 3D ontwerp. Onmisbaar voor iedereen die dagelijks optimaal wil presteren en leven in een prettige en groene omgeving.

Wij zorgen ervoor dat al je wensen naar het 3D ontwerp worden vertaald en in balans worden gebracht met de omgeving. Zo houden we bij het ontwerpen van een bedrijfstuin bijvoorbeeld rekening met benodigde parkeerruimte, voldoende aanwezigheid van groen, de routing, en de entree, onderhoudsvriendelijke beplanting, ruimte voor hulpdiensten, duurzaamheid en (brand)veiligheid.

Onze ontwerpers zoeken samen met jou naar de juiste balans tussen de wensen, de beschikbare ruimte en het beschikbare budget. Zo zorgen we ervoor dat je je prettig voelt bij het ontwerp en de uiteindelijk realisatie van het project.

Het ontwerpproces

We komen bij je langs om kennis te maken, je wensen te bespreken en de locatie te bezichtigen. Vervolgens meten we de buitenruimte in en nemen de omliggende omgeving in ons op. Met deze gegevens gaan we aan de slag en maken een concept-ontwerp.

We presenteren dit ontwerp bij ons op het bedrijf of op een door jou gewenste locatie. We bespreken daarna eventuele wijzigingen en passen het ontwerpplan aan zodat het naar je zin is. Daarna brengen we, indien gewenst, een prijsopgave uit voor de uitvoering van het project.

Neem contact op

Wil je ook een optimale balans in je werkomgeving? Vul dan snel je gegevens in of bel ons direct.

Neem contact op
Waterprobleem in tuin

Waarom een 3D ontwerp van Aardoom Hoveniers?

Het ontwerp sluit aan op je wensen en op de visie van je organisatie.

Is in balans met de directe leefomgeving door hierop naadloos aan te sluiten.

Draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe stadsnatuur, bijvoorbeeld voor vlinders en bijen.

Is klimaatbestendig en kan tegen een stootje.

Is duurzaam door het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen.

Is smart door de inzet van slimme, duurzame concepten zoals onderhoudsvriendelijke beplanting.

Werkt kostenbesparend door integrale oplossingen. Zo kunnen we bomen op de juiste plaats poten, waardoor we bijvoorbeeld voor schaduw, verkoeling en privacy zorgen.

We kunnen bedrijfstuinen van een NL Green Label voorzien. Het voordeel daarvan, is dat de tuin boekhoudkundig versneld kan worden afgeschreven. Dat levert fiscaal voordeel op.

Circulaire projecten

Naast de aanleg van buitenruimten waarbij we nieuwe materialen gebruiken, maken we ook buitenruimten waarbij we gebruikte materialen die nog in goede conditie zijn hergebruiken. Het kan gaan om al aanwezige materialen, maar we kunnen ook via ons netwerk aan gebruikte materialen komen.

Door hergebruik draag je bij aan de circulaire economie en ben je duurzaam bezig. Bovendien drukt het hergebruik van materialen de kosten voor de herinrichting. Wil je meer weten over de mogelijkheden om van jouw project een circulair project te maken? Neem dan contact met ons op.

Contact met Aardoom Hoveniers

Wil je meer weten over onze zakelijke dienstverlening of wil je sparren over jouw project? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.