Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Papendrecht

Ben je woonachtig in Papendrecht of in de omgeving en heb je een tuinklus die je door een ervaren hovenier wilt laten uitvoeren? Aardoom Hoveniers helpt je graag. We ontwerpen tuinen, leggen ze aan en zorgen ervoor dat met vakkundig tuinonderhoud je tuin er mooi bij staat.

Tuinontwerp

Meer over tuinontwerp

Tuinonderhoud

Meer over tuinonderhoud

Kennis van alle soorten tuinen

Aardoom Hoveniers bestaat al ruim 225 jaar en is daarmee het oudste hoveniersbedrijf, niet alleen in Papendrecht en omgeving, maar in heel Nederland. Kennis van het hoveniersvak is van generatie op generatie doorgegeven. Daardoor kunnen we vrijwel alle soorten tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Projecten die we hebben uitgevoerd

Of het nu om een kleine of grote tuin gaat, we nemen iedere tuinklus even serieus. Bekijk de onderstaande projectfoto’s om een impressie van ons werk te krijgen.

Waarom voor Aardoom Hoveniers kiezen?

Iedere tuinklus voeren we met passie uit. Daarbij maakt het niet uit of het om klein tuinonderhoud gaat of om de aanleg van een compleet nieuwe tuin. We zorgen ervoor dat het werk zo netjes mogelijk wordt uitgevoerd, zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Ook geven we graag proactief adviezen om het tuingenot te vergroten.

Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste soorten planten en struiken, zodat je tuin er in ieder seizoen goed uitziet. Of aan bepaalden plantsoorten die je beter niet in je tuin kunt zetten, omdat ze giftig zijn voor je honden en/of katten.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden proberen we ook zo duurzaam mogelijk te werken. Zo gebruiken we kokend water om onkruid te verdelgen in plaats van schadelijke bestrijdingsmiddelen.

De passie en de hoge kwaliteitseisen die we aan ons werk stellen, heeft ons in 2018 de titel ‘Hofleverancier’ opgeleverd. Deze titel krijgen bedrijven alleen als ze hebben bewezen koninklijke kwaliteit te leveren.

Neem contact op met Aardoom Hoveniers

Wil je weten wat Aardoom Hoveniers voor jou kan betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem dan via één van de onderstaande knoppen contact met ons op.

Vraag offerte aan

Met welke tuinklus kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over je tuin of wil je onze hoveniers een concrete tuinklus laten uitvoeren in Papendrecht of in de omgeving? Neem dan via het onderstaande contactformulier contact met ons op.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.