Aardoom Hoveniers maakt onderhoudsplannen voor bedrijfstuinen, parken, gemeenschappelijke tuinen, groene schoolpleinen, daktuinen, speelnatuur voor dieren en andere stadsnatuurprojecten. We doen dit voor een diversiteit aan opdrachtgevers.

Of het nu gaat om maaiwerkzaamheden, snoeien, hagen knippen of het verwijderen ongewenste begroeiing, wij staan voor je klaar! Wij doen alle werkzaamheden die nodig zijn om je volledig te ontzorgen.

tuinonderhoud

Afgestemd op je wensen en de omgeving

Een onderhoudsplan van Aardoom Hoveniers is afgestemd op je wensen en de directe omgeving. Zo kunnen we bijvoorbeeld door de inzet van de juiste beplanting, die past bij de omgeving en tevens goed is voor vlinders en bijen, het dagelijks onderhoud verminderen.

Samen met jou stellen we een passend onderhoudsplan op waarin alle werkzaamheden worden benoemd. Tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden zoals; maaien, knippen, snoeien en opruimen, houden we rekening met de aanwezige flora en fauna. Bijvoorbeeld door tijdens het broedseizoen geen snoeiwerk te verrichten.

Een onderhoudsplan van Aardoom Hoveniers

Sluit aan op je wensen en de visie van je organisatie.

Is compleet en ontzorgt je volledig.

Is in balans met de directe leefomgeving.

Draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe stadsnatuur.

Is klimaatbestendig en afgestemd op de hedendaagse uitdagingen.

Is duurzaam door de inzet van elektrisch gereedschap, natuurvriendelijke meststoffen en natuurlijke materialen.

Is smart door de inzet van slimme, duurzame en onderhoudsvriendelijke concepten.

Is representatief voor de juiste uitstraling van je organisatie.

Zakelijk kennismakingsaanbod

Om te ervaren of onze werkwijze bij je past kun je voor de eerste onderhoudsbeurt gebruik maken van ons kennismakingsaanbod. Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op over de uit te voeren werkzaamheden.

Bekijk kennismakingsaanbod

Milieuvriendelijk onderhoud

Bij de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden gaan we milieuvriendelijk te werk. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe wij bijvoorbeeld het onkruid tussen tegels op een milieuvriendelijke wijze bestrijden.

Contact met Aardoom Hoveniers

Wil je meer weten over onze zakelijke dienstverlening of wil je sparren over jouw project? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.