Naast tuinaanleg waarbij we gebruik maken van nieuwe materialen, maken we ook tuinen waarbij we materialen die nog in goede conditie zijn, hergebruiken. De materialen kunnen uit je oude tuin afkomstig zijn, maar we kunnen ook via ons netwerk aan gebruikte tuinmaterialen komen. 

Door het hergebruik creëer je een circulaire tuin. Dat is goed voor het milieu en je portemonnee. Bovendien geeft een circulaire tuin een goed gevoel. Je draagt immers je steentje bij aan het tegengaan van de afvalstroom.

Voorbeelden van circulaire tuinen

3D Tuinontwerp

We vinden het belangrijk dat je circulaire tuin aan je verwachtingen voldoet. Daarom maken we voorafgaand aan de aanleg een 3D tuinontwerp. Zo weet je precies hoe je nieuwe tuin eruit komt te zien en hoe gebruikte tuinmaterialen erin verwerkt zijn.

Wat kost een circulaire tuin?

Dat hangt af van de hoeveelheid materialen die in je oude tuin aanwezig zijn die we kunnen hergebruiken en de hoeveelheid materialen die we via ons netwerk inkopen. Ook kan het gebeuren dat bepaalde tuinmaterialen helaas niet tweedehands verkrijgbaar zijn. In dat geval kopen we alleen het hoognodige nieuw in.

Heb je interesse in de aanleg van een circulaire tuin en wil je weten wat de kosten voor het ontwerp en de aanleg in jouw situatie zijn? Vraag dan een offerte aan.

Vraag offerte aan

Is een circulaire tuin iets voor jou?

Een circulaire tuin is iets voor jou als je houdt van groen in de tuin en je minder waarde hecht aan luxe tuinmateralen, zoals een terrasoverkapping en designtuintegels. Wil je dat wel, dan kun je beter voor een tuin gaan waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe tuinmaterialen. Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn. Bekijk onze pagina over tuinaanleg voor meer informatie.

Circulaire tuinen voor bedrijven

Vanuit de maatschappij wordt er verwacht dat het bedrijfsleven zich inzet voor een duurzamere wereld. Eén van de manieren om daarop in te spelen is door een circulaire bedrijfstuin aan te laten leggen en deze op een duurzame manier te laten onderhouden. We hebben hier alle kennis voor in huis. Neem contact op voor meer informatie.

Contact met Aardoom

Wil je een offerte voor een circulaire tuin ontvangen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel ons op 0180-428458 of stuur een bericht. We nemen z.s.m. contact met je op
    Velden met * zijn verplicht.