Aardoom Hoveniers: voor al jouw tuinklussen

Woon je in Dordrecht (of in de omgeving) en wil je een tuinklus door een vakkundige hovenier laten uitvoeren? Aardoom Hoveniers helpt je graag. Zowel met het ontwerpen van een nieuwe tuin, als met het verzorgen van de aanleg of het uitvoeren van tuinonderhoud. Met ruim 225 jaar ervaring in het hoveniersvak kun je erop vertrouwen dat de klus goed wordt uitgevoerd. Welke tuinklus wil jij laten uitvoeren? Klik op één van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Tuinontwerp

Meer over tuinontwerp

Tuinonderhoud

Meer over tuinonderhoud

Ons portfolio

Doordat Aardoom Hoveniers al 225 jaar bestaat, hebben we reeds brede ervaring opgedaan met de aanleg en het onderhoud van verschillende soorten tuinen in Dordrecht en omgeving. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk de onderstaande foto’s voor een impressie van tuinklussen die we hebben uitgevoerd.

Dit kun je van ons verwachten

Of het nu om een onderhoudsklus of om de aanleg van een complete tuin gaat, je kunt erop rekenen dat we iedere klus met evenveel passie uitvoeren. Ook geven we proactief advies. Bijvoorbeeld over hoe je ervoor kunt zorgen dat je tuin er in ieder seizoen mooi bij staat of hoe je ervoor kunt zorgen dat hemelwater goed kan worden afgevoerd.

Naast goed advies hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Zo bestrijden we onkruid met kokend water. Bovendien werken we zo netjes mogelijk, zodat de overlast van groenafval wordt beperkt.
De passie voor ons werk en de hoge kwaliteitsstandaarden die we hanteren, is eind 2018 bekroond met de titel ‘Hofleverancier’. Deze titel wordt alleen aan bedrijven uitgereikt als ze hebben bewezen koninklijke kwaliteit te leveren.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of heb je een vraag over je tuin? Neem dan contact op!

Vraag offerte aan

Welke tuinklus wil jij graag uitgevoerd hebben?

Heb je een tuinvraag of een concrete klus die je graag in Dordrecht (of omgeving) door onze hoveniers wilt laten uitvoeren? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. We maken graag kennis met je.

Contact met Aardoom Hoveniers

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.
    Velden met * zijn verplicht.