In Nederland zijn veel tuinen en terrassen op veengrond gebouwd. Veengrond is relatief zwak, waardoor tuinen en terrassen verzakken. Uitbrekend voegwerk komt daarbij ook vaak voor. Met als gevolg dat onkruid meer ruimte krijgt om te groeien.

Heb je dus last van een terras, tuin of andere bestrating die verzakt? En wil je dat herstellen? Dan is er een duurzame oplossing nodig. Die hebben wij bij Aardoom Hoveniers. Door de samenwerking aan te gaan met leveranciers met ervaring in de wegenbouw zijn wij namelijk tot een technisch innovatieve oplossing gekomen voor verzakte tuinen, terrassen en andere bestrating.

Oplossing tegen grondverzakkingen

Verzakkingen, onkruid en wateroverlast opgelost

Het probleem van niet draagkrachtige grond (zoals veengrond) is dat het ophogen van je terras, tuin of bestrating weinig zin heeft. Binnen korte tijd ontstaan er namelijk weer nieuwe verzakkingen met de bijkomende problemen. Zoals onkruid tussen de tegels en regenwater dat niet goed kan wegzakken.

Met een onderbouw lossen we verzakkingen en de bijkomende problemen in één keer op. Zoals je op de foto ziet, bestaat de onderbouw uit diverse lagen. Ieder met hun eigen functie. Alle lagen bij elkaar zorgen ervoor dat de tegels nauwelijks meer verzakken, voegen niet breken en regenwater kan worden afgevoerd. Onze onderbouw is geschikt voor alle soorten grond.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in onze onderbouw en wil je weten wat de kosten zijn om de verzakking van jouw tuin, terras of bestrating te herstellen? Neem dan contact met ons op. Nadat we je wensen geïnventariseerd hebben, ontvang je vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag offerte aan
Romfix systeem

De voordelen van onze onderbouw

Het twee componenten voegmiddel voorkomt ongewenste onkruidgroei, terwijl het regenwater makkelijk kan wegzakken.

Doordat je bestrating onkruidvrij blijft, bespaar je tijd en geld op het onderhoud.

De drainagemortel zorgt voor optimale afvoer van regenwater en helpt om verzakkingen tegen te gaan.

De onderbouw kan op alle grondsoorten worden toegepast, zelfs op niet-draagkrachtige grondsoorten.

Neem contact op met Aardoom Hoveniers

Wil je je verzakte tuin, verzakt terras of andere bestrating herstellen en meer weten over onze onderbouw? Of wil je verzakking juist voorkomen en preventief een onderbouw laten plaatsen? Stuur ons dan een bericht of bel ons op 0180-428458. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.