Een verzorgde groene omgeving geeft een fijn gevoel en maakt een goede indruk. Maar wist je dat een groene omgeving ook het werkplezier vergroot, stress reduceert en creativiteit stimuleert? Investeren in groen levert dus vele voordelen op!

Bij Aardoom Hoveniers streven we naar een werk- en leefomgeving waarin iedereen van de voordelen van groen kan genieten. Je kunt ons daarom inschakelen voor al je zakelijke projecten. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfstuinen, gemeenschappelijke tuinen, groene schoolpleinen, speelnatuur voor dieren en parken.

Van A tot Z ontzorgen

Bij Aardoom Hoveniers is de aanleg en realisatie van je zakelijk project in goede handen. We ontzorgen je volledig en hebben het proces van A tot Z onder controle. Tijdens de uitvoering houden we je op de hoogte van de voortgang, zodat je altijd zicht hebt op de status van jouw project.

Na afronding van het project kunnen we een plan opstellen voor onderhoud en beheer. Kijk hiervoor eens op onze website op onderhoud zakelijk projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Waarom je project laten realiseren door Aardoom Hoveniers?

Onze werkmethode sluit aan op de planning en processen in je organisatie.

Bij de uitvoer van onze werkzaamheden houden we rekening met de directe leefomgeving.

Je project wordt uitgevoerd door ervaren professionals.

Is duurzaam door het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen.

Is smart door de inzet van slimme, duurzame materialen en onderhoudsvriendelijke concepten.

Is groen door uitgekiende inzet van passende beplanting.

Onze professionele hoveniers werken netjes en ruimen het afval op, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart tijdens de werkzaamheden.

We maken gebruik van de professionele apparatuur en machines.

We houden je continue op de hoogte gedurende het aanlegproces.

We begeleiden de realisatie en sturen bij wanneer nodig en bewaken de planning.

Onze werkzaamheden dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe stadsnatuur.

circulaire tuin

Groene projecten en circulariteit

Naast projecten waarbij we nieuwe materialen gebruiken, voeren we ook projecten uit waarbij we gebruikte materialen die nog in goede conditie zijn hergebruiken. Het kan bijvoorbeeld gaan om materialen uit je oude bedrijfstuin, maar we kunnen ook via ons netwerk aan gebruikte tuinmaterialen komen. Door het hergebruik van materialen draag je met je organisatie bij aan een circulaire economie.

3D ontwerp

Een project kan veel vragen oproepen. Waar begin je? Met welke aspecten moet je rekening houden? Hoe kun je voor een goede balans zorgen tussen je eigen wensen en de wensen van de natuur? En ga zo maar door.

Wij maken met plezier een 3D ontwerp voor je nieuwe buitenruimte waarin al je wensen samenkomen. Nieuwsgierig? Bekijk onze diensten op het gebied van 3D ontwerp.

Contact met Aardoom Hoveniers

Wil je meer weten over onze zakelijke dienstverlening of wil je sparren over jouw project? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.