Aardoom Hoveniers: specialist in tuinontwerp, aanleg en onderhoud

Aardoom Hoveniers voert al ruim 225 jaar tuinklussen uit in Barendrecht en omgeving. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud, we doen het allemaal. Doordat we het oudste hoveniersbedrijf van Nederland zijn, hebben we ervaring met vrijwel alle soorten tuinen. Daardoor kun je erop vertrouwen dat onze hoveniers ook jouw tuinklus goed uitvoeren. Wil je meer weten over onze diensten? Klik dan op één van de onderstaande knoppen.

Tuinontwerp

Meer over tuinontwerp

Tuinonderhoud

Meer over tuinonderhoud

Bekijk ons portfolio

De hoveniers van Aardoom hebben vele tuinklussen in Barendrecht en omgeving mogen uitvoeren. De onderstaande foto’s vormen een greep van het werk dat we hebben uitgevoerd.

Waarom je tuinklus door Aardoom laten uitvoeren?

Een tuin is een plek waar je wilt kunnen ontspannen en plezier wilt kunnen beleven. Om dat te realiseren, denken onze hoveniers met je mee en geven ze je proactief advies. Bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste beplanting, zodat je tuin iedere seizoen een mooie aanblik oplevert, of welke beplanting tegen een stootje kan, zodat kinderen gewoon lekker in de tuin kunnen spelen. Naast het proactief meedenken met onze klanten, voeren we iedere tuinklus zo netjes mogelijk uit. Daardoor heb je zo min mogelijk last van onder andere groenafval.

Onze klanten waarderen het werk dat we uitvoeren. Zo ontving Aardoom Hoveniers eind 2018 de titel ‘Hofleverancier’. Deze titel wordt alleen aan bedrijven uitgereikt die bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.

Welke tuinklus wil jij uitgevoerd hebben?

Vertel ons via de onderstaande knoppen hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Vraag offerte aan

Aardoom Hoveniers: groene vingers sinds 1793

Sinds 1793 maakt Aardoom zich sterk voor groene tuinen in Barendrecht en omgeving. Het begon in de 18de eeuw, toen een van de Aardoom-voorvaders hovenierswerk uitvoerde voor de Singelkerk in Ridderkerk. Generaties later ging vader Aardoom samen met zijn zoon, de kruiwagen en handgereedschap op pad om het tuinwerk uit te voeren.

Natuurlijk werken we tegenwoordig met bedrijfsauto’s en professionele gereedschappen, maar we doen dat zo duurzaam mogelijk. Zo gebruiken we niet onnodig machines die veel herrie maken, zoals bladblazers en bestrijden we onkruid het liefst met kokend water.

Deze manier van werken in combinatie met het vakmanschap van de hoveniers die bij Aardoom werken, zorgt ervoor dat we voor vele klanten in de omgeving Barendrecht nog altijd een graag gezien hoveniersbedrijf zijn.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.

Neem contact op met Aardoom Hoveniers

Wil je vrijblijvend een offerte voor een Griekse tuin ontvangen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel ons op 0180-428458 of stuur een bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.