Een Griekse tuin geeft je een vakantiegevoel!

Met een Griekse tuin haal je de mediterrane sfeer naar Nederland en ervaar je iedere dag dat fijne vakantiegevoel! Door de juiste keuzes te maken, is het heel goed mogelijk om Griekse beplanting in Nederland te laten floreren. Aardoom Hoveniers heeft daarvoor de kennis in huis. Met typisch Griekse elementen zoals flagstones, brokken natuursteen, een pergola met druiven en een schaduwdoek maken we jouw Griekse tuin compleet.

Specialist in Griekse tuinen

Aardoom Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van Griekse tuinen. Eigenaar Dionysios Sofronas, zelf van Griekse afkomst, haalt zijn inspiratie uit de omgeving op Peloponnesos. Dit is het grootste schiereiland van Griekenland. Dionysios weet als geen ander hoe hij een tuin met mediterrane sferen kan creƫren.

3D tuinontwerp en tuinaanleg

Om je voor de aanleg van je tuin een goed beeld te geven van hoe je Griekse tuin er uit komt te zien, maken we een 3D tuinontwerp. In de video zie je een voorbeeld. Als het tuinontwerp aan je wensen voldoet, plannen we de tuinaanleg in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een Griekse tuin en wil je weten wat de kosten voor het ontwerp en de aanleg zijn? Neem contact met ons op. Nadat we je wensen geĆÆnventariseerd hebben, ontvang je vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Voorbeelden van Griekse tuinen

  • Griekse tuin

Neem contact op met Aardoom Hoveniers

Wil je vrijblijvend een offerte voor een Griekse tuin ontvangen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel ons op 0180-428458 of stuur een bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.
    Velden met * zijn verplicht.