Je wilt een mooie plek van je tuin maken. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Om dat te realiseren, is het belangrijk dat de tuinaanleg vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom is een goede voorbereiding onmisbaar.

Denk aan zaken zoals de juiste keuze voor de beplanting, zodat je tuin er het hele jaar mooi bij staat en aan voorzieningen om het hemelwater af te voeren. Kortom, bij tuinaanleg komt meer kijken dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. Laat je jouw tuin door Aardoom Hoveniers aanleggen? Dan kun je erop rekenen dat je straks onbezorgd van je nieuwe tuin kunt genieten!

Zo pakken we tuinaanleg aan
Team van tuinonderhoud specialisten. Aardoom Hoveniers.

Kennismaking

We komen bij je langs om de tuin te bekijken en je wensen in kaart te brengen. Ook inventariseren we met welke aandachtspunten we bij de tuinaanleg rekening moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan de beplanting die is afgestemd op kinderen en/of huisdieren of de tuin goed bereikbaar is voor machines.

Verder bespreken we of het nodig is om een tuinontwerp te maken. Als het om de aanleg van een terras of schutting gaat is er vaak geen tuinontwerp nodig. Bij een tuin die geheel opnieuw aangelegd moet worden is een ontwerp vaak onmisbaar.

3D tuinontwerp

Bij de aanleg van een compleet nieuwe tuin adviseren we je om door ons een tuinontwerp te laten maken. Wij maken onze tuinontwerpen in 3D zodat je precies kunt zien hoe je nieuwe tuin eruit komt te zien. Voor meer informatie kun je onze pagina voor 3D tuinontwerp bekijken.

 

Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een offerte op en plannen we een afspraak in om de offerte met je te bespreken. Het werk wordt ingepland, de materialen en beplanting worden door ons besteld en de startdatum van de aanleg wordt met je afgestemd.

VHG-garantie

Wij vinden dat jouw nieuwe tuin vakkundig moet worden aangelegd, zodat je er jarenlang plezier aan kunt beleven. Daarom ontvang je van ons VHG-garantie waarmee je de zekerheid hebt dat jouw nieuwe tuin vakkundig wordt aangelegd.

Meer over de VHG-garantie

Aanleg van jouw nieuwe tuin! 

Tijdens het aanleggen van je nieuwe tuin houden we je continu op de hoogte van de voortgang en wat er iedere dag wordt gedaan. Over onverwachte kosten tijdens de aanleg hoef je je in principe geen zorgen te maken. Doordat het werk van tevoren goed wordt uitgedacht, komen we tijdens de aanleg zelden voor verassingen te staan.

Mochten we door omstandigheden tegen meerwerk aanlopen, dan wordt dat eerst met je besproken en worden de gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd. Zo ben je altijd op de hoogte en houdt je zelf de controle over het proces.

Vertel ons wat jouw wensen zijn

Onze vakkundige hoveniers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van allerlei soorten tuinen. Van onderhoudsarme tuinen tot gezellige stadstuinen en van kleine patiotuinen tot grote villatuinen met een zwembad. Alles is mogelijk, niets is ons te gek. We horen graag wat jouw wensen zijn.

Vraag offerte aan

Waarom je tuin door ons laten aanleggen?

Indien er voor de tuinaanleg een ontwerp wordt gemaakt, dan gebeurt dat in 3D. Zo weet je precies hoe je tuin eruit komt te zien.

We denken met je mee en geven proactief aanvullend advies. Denk bijvoorbeeld aan advies over de beplanting, zodat je tuin er het hele jaar door mooi bij staat. Of aan voorzieningen om hemelwater af te voeren, zodat je tuin bij een fikse regenbui niet blank komt te staan.

Tijdens de aanleg houden we je op de hoogte van de planning en de voortgang. Ook werken we netjes, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart.

Aardoom Hoveniers bestaat ruim 225 jaar. Je kunt er daardoor op rekenen dat de hoveniers van Aardoom vakbekwaam zijn.

Sinds 29 oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Bedrijven dragen deze titel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.

We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

Kortom, als je jouw tuin door Aardoom Hoveniers laat aanleggen, kun je op vakmanschap rekenen, zodat je achteraf niet met ‘had ik maar…’ momenten te maken krijgt. Bovendien kunnen we, indien je dat wenst, ook het gehele tuinonderhoud uit handen nemen.

Nico en Ilsa Zevenbergen over Aardoom

Vorig jaar hebben jullie een compleet nieuwe tuin aangelegd. We waren daar al heel tevreden mee, maar nu is daar nog een dimensie aan toegevoegd. Hij is werkelijk prachtig! We zijn er superblij en trots op. De mensen aan de straat blijven stilstaan om de tuin te bewonderen. – Nico en Ilsa Zevenbergen

tuinaanleg Rotterdam

Gijs van Heijst over Aardoom

Aardoom heeft bij ons de tuin grondig aangepakt. Een project dat 5 weken in beslag nam. Er zat enige uitloop in het project maar daar konden ze zelf niets aan doen. Geen gedoe met niet komen want er loop al een ander project. Geen gedoe met extra kosten (die we alsnog hebben gesplitst omdat ze zo’n goed werk leverde). De communicatie was uitstekend, men kwam met goede oplossingen als bleek dat iets net iets anders was dan verwacht en de kwaliteit is buitengewoon hoog. Gewoon een fijne, goede en zeer betrouwbare partner als uw uw tuin gaat aanpakken. – Gijs van Heijst

Tuinaanleg of tuinrenovatie?

Wil je een nieuwe tuin omdat er bepaalde onderdelen niet meer naar je zin zijn? Dan is het aanleggen van een nieuwe tuin vaak niet nodig. Tuinrenovatie kan dan een betere, goedkopere en snellere oplossing zijn.

Bij een tuinrenovatie blijft je tuin in de basis hetzelfde. We passen alleen de gedeeltes aan die niet meer naar je zin zijn. Meer over tuinrenovatie.

Aardoom Hoveniers: ook voor circulaire tuinen

Naast tuinaanleg waarbij we gebruik maken van nieuwe materialen, maken we ook tuinen waarbij we materialen hergebruiken die nog in goede conditie zijn. Het kan gaan om materialen uit je oude tuin, maar daarnaast kunnen we ook via ons netwerk aan gebruikte tuinmaterialen komen.

Door materialen te hergebruiken creëer je een circulaire tuin. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Meer informatie over circulaire tuinen.

Particulieren projecten

Meer over particuliere projecten

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.