Is je tuin in de basis goed, maar ben je over bepaalde onderdelen niet meer tevreden? Zijn je tegels bijvoorbeeld verzakt, is je schutting aan vervanging toe of zijn de borders van je tuin niet meer naar je zin? Dan is tuinrenovatie, een upgrade van je tuin, de oplossing.

Wat is tuinrenovatie?

Tuinrenovatie is het deels vervangen/herstellen van onderdelen in je tuin. De basis blijft hetzelfde. Het laten renoveren van je tuin zit dus tussen een onderhoudsbeurt en de aanleg van een compleet nieuwe tuin in.

De voordelen van tuinrenovatie zijn:

 • Doordat de basis van je tuin hetzelfde blijft, heb je geen nieuw tuinontwerp nodig.
 • Tuinmaterialen die nog goed zijn kunnen worden hergebruikt.
 • Tuinrenovatie is goedkoper dan de aanleg van een compleet nieuwe tuin.
 • Na het renoveren is je tuin weer naar je zin en heb je er meer plezier van!
Tuin laten renoveren

Zo pakken we het aan

De invulling van de tuinrenovatie verschilt per tuin. Om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen, inventariseren we je wensen en bespreken we welke materialen we kunnen hergebruiken. Vervolgens ontvang je van ons een plan van aanpak met een prijsopgave.

Het plan van aanpak is een voorstel, uiteraard kunnen we het aanpassen indien je dat wilt. Na je akkoord plannen we de werkzaamheden in en gaan we ervoor zorgen dat je tuin weer naar je zin is!

Tuinonderhoud

Wat kost tuinrenovatie?

Logischerwijs is dat afhankelijk van hoe groots je de renovatie wilt aanpakken. Als het grootste gedeelte van je tuin gerenoveerd moet worden zijn we vaak meerdere dagen bezig.

Kleinere renovaties, zoals het herstellen van een verzakt terras of het snoeien en verplaatsen van beplanting, kunnen vaak in een dag worden uitgevoerd. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Kennismakingsaanbod tuinrenovatie

Is je tuin toe aan een kleinschalige renovatie? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod. Voor € 899,- (inclusief btw) komen twee professionele hoveniers een hele dag renovatiewerkzaamheden bij je uitvoeren. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

Neem contact op

VHG-garantie

Als tuinrenovatie vakkundig wordt uitgevoerd, kun je weer jarenlang van je tuin genieten. Om je die zekerheid te bieden, geven wij VHG-garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Dat geeft rust en zekerheid.

Meer over de VHG-garantie

Tuin laten renoveren duurzaamheid

Bij Aardoom Hoveniers lopen we voorop als het om duurzaamheid gaat. Zo bieden wij de mogelijkheid aan om een circulaire tuin aan te leggen. Dit is een tuin waarbij we waar mogelijk tuinmaterialen hergebruiken.

Als je jouw tuin laat renoveren, inventariseren we van tevoren welke materialen we kunnen hergebruiken. Denk aan terrastegels, bloempotten, hout of keien. Ook kunnen we via ons netwerk aan gebruikte materialen komen.

Lees meer over circulaire tuinen

Voorbeelden van tuinrenovatie

 • Renovatie voortuin Ridderkerk oude situatie
 • Renovatie voortuin Ridderkerk nieuwe situatie
 • Renovatie tuin Dordrecht oude situatie
 • Renovatie tuin Dordrecht nieuwe situatie
 • Renovatie achtertuin Papendrecht oude situatie
 • Renovatie achtertuin Papendrecht nieuwe situatie

Contact met Aardoom Hoveniers

Wil je vrijblijvend een offerte voor tuinrenovatie ontvangen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel ons op 0180-428458 of stuur een bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

  Velden met * zijn verplicht.