Aardoom Hoveniers heeft meer dan 225 jaar ervaring in het hoveniersvak. We weten daardoor als geen ander hoe we van jouw tuin een fijne plek kunnen maken. Je kunt ons voor alle denkbare hoveniersklussen inschakelen. Van het maken van een 3D tuinontwerp, tot tuinaanleg en tuinonderhoud.

3D-tuinontwerp

Tuinontwerp

Meer over tuinontwerp

Tuinaanleg

Meer over tuinaaleg
terras reinigen met borstelmachine

Tuinonderhoud

Meer over tuinonderhoud

Waarom Aardoom Hoveniers

We geven proactief advies. Bijvoorbeeld over het kiezen van de juiste beplanting, het onderhouden van je tuin en over voorzieningen om hemelwater af te voeren zodat je tuin na een fikse regenbui niet blank komt te staan.

Wanneer we een tuinontwerp maken, doen we dat in 3D. Zo weet je precies hoe je nieuwe tuin er straks uit komt te zien.

Bij het renoveren van je tuin kijken we welke ‘oude’ tuinmaterialen we kunnen hergebruiken. Dat is goed voor het milieu en het levert je een kostenbesparing op.

We voeren onze werkzaamheden netjes uit. Zodat jij en je omgeving zo min mogelijk overlast ervaren.

We werken met vakbekwame hoveniers. Zo zijn we erkend VHG hovenier, Appeltern Tuinexpert, aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, FeelGood Garden specialist en NL Greenlabel professional.

Sinds oktober 2018 dragen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Bedrijven ontvangen deze titel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Neem contact op

Bekijk ons werk

  • Griekse tuin Leiden

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.