De mooiste exclusieve tuinen van Aardoom Hoveniers

Exclusieve tuinen van Aardoom Hoveniers sluiten naadloos aan op jouw persoonlijkheid en op de omgeving. Door de enorme hoeveelheid knowhow die we in de afgelopen 225 jaar in ons bedrijf hebben opgebouwd, kunnen we iedere exclusieve droomtuin voor je realiseren. Of het nu om een villatuin, daktuin, stadstuin, of een landschapstuin gaat, wij zorgen voor een prachtige omgeving waarin je heerlijk kunt vertoeven.

Zo realiseren we jouw exclusieve tuin

Team van tuinonderhoud specialisten. Aardoom Hoveniers.

Kennismaking

We plannen een afspraak met je in om kennis te maken en je wensen te inventariseren. Daarbij denken we proactief met je mee en bespreken we de mogelijkheden. Ook nemen we de afmetingen van de huidige tuin/grond op.

3D tuinontwerp

Tuinontwerp en begroting

Het kennismakingsgesprek vormt de input voor het maken van een 3D tuinontwerp. Doordat we het ontwerp ook in de vorm van een video presenteren, krijg je een visuele rondleiding in jouw toekomstige tuin. Daardoor weet je precies hoe je tuin er straks uit komt te zien. Naast het tuinontwerp presenteren we ook de begroting voor het aanleggen van de tuin. Indien nodig zetten we na de presentaties van het tuinontwerp en de begroting de puntjes op de i en leggen we ze ter goedkeuring opnieuw aan je voor.

Start werkzaamheden

Na de ondertekening van het ontwerp en de begroting, plannen we de werkzaamheden in. Tijdens de uitvoering houden we je op de hoogte van de voortgang. Ook laten we de tuin iedere dag netjes achter, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden.

Oplevering van jouw nieuwe exclusieve tuin 

Als het werk is afgerond, leveren we de tuin op. Afhankelijk van het seizoen kan het zijn dat de beplanting wordt uitgesteld. Dat gebeurt met name in de zomerperiode en voor sommige planten soms ook in de winterperiode. Op die manier voorkomen we dat de beplanting verdroogt of de winter niet goed doorkomt.

Vertel ons wat jouw wensen zijn 

Bij Aardoom Hoveniers halen we voldoening uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen waarin onze klanten volop kunnen genieten. We horen dan ook graag wat jouw wensen zijn en zijn je graag van dienst om voor jou een schitterende exclusieve tuin te realiseren!

Vraag offerte aan

Waarom een exclusieve tuin van Aardoom Hoveniers?

Aardoom Hoveniers bestaat ruim 225 jaar, Je kunt erop rekenen dat onze hoveniers vakbekwaam zijn.

Tijdens de inventarisatie van je wensen denken we met je mee en geven we proactief aanvullend advies. Zo krijg je een tuin die écht bij jou past.

Aan de hand van een 3D tuinontwerp weet je precies hoe je tuin eruit komt te zien en of het voorstel aan je verwachtingen voldoet. Daardoor kom je bij de oplevering van je nieuwe tuin nooit voor teleurstellingen te staan.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden werken we netjes en houden we je op de hoogte van de planning en de voortgang. Zo weet je altijd wat de status van de aanleg is.

We dragen sinds 29 oktober 2018 het Predicaat ‘Hofleverancier’. Bedrijven krijgen deze titel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.

We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

Ook voor het onderhoud van exclusieve tuinen

Naast het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen, voeren we vaak ook de onderhoudswerkzaamheden uit. Heeft je al een tuin en wil je het onderhoud aan de professionele hoveniers van Aardoom uitbesteden? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.