Tuinen voor bedrijven in Ridderkerk, Rotterdam en Dordrecht

Het onderhoud van uw groenvoorziening, buitenruimte of bedrijfsterrein een zorg minder? Als het aan Aardoom Hoveniers ligt wel! Aardoom Hoveniers heeft jarenlang ervaring en expertise als het gaat om het onderhouden, verzorgen en beheren van tuinen, groenvoorziening en bedrijfsterreinen voor de zakelijke klant.

Mensen zijn vaak langer ‘op het werk’ dan in hun eigen tuin. Een goede reden om ervoor te zorgen dat die werkomgeving er gezellig en groen uitziet! En wat te denken van de uitstraling van uw bedrijf richting voorbijgangers en opdrachtgevers? Een mooie verzorgde bedrijfstuin geeft meerwaarde aan uw directe leefomgeving. Bel ons gerust voor een vrijblijvend en kosteloos advies voor uw buitenruimte en groenvoorziening. Bij ons bezoek kunnen wij u direct ons boekje ‘Tuingeluk in bedrijf’ overhandigen, een leuk naslagwerkje waarin beschreven staat wat groen kan betekenen voor uw bedrijf.

Onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin die er mooi en verzorgd uitziet? dan kan! Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken hoe wij dat doen. vaak kunnen wij al een groot verschil maken met een opknapbeurt, aanpassing aan de aanwezige beplanting of een herinrichtingsadvies.

Heldere afspraken over tuinonderhoud en een goede prijs

Graag maken wij met u duidelijke afspraken over de gewenste werkzaamheden en de daarbij behorende kosten. Deze afspraken leggen wij schriftelijk vast in de vorm van een onderhoudsovereenkomst. Hierin komen ook andere zaken aan de orde zoals; duur van de overeenkomst, wijze van opzeggen, klachtenbehandeling, communicatie, betaling, enz.

U heeft een vast aanspreekpunt en altijd dezelfde hovenier in uw tuin

Gedurende het hele jaar komen wij regelmatig langs om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in uw bedrijfstuin, terrein en aan uw groenvoorziening. Het is dan wenselijk om tussendoor het tuinonderhoud en andere belangrijke zaken te kunnen bespreken. U heeft bij Aardoom Hoveniers een vaste hovenier in uw tuin voor de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden. Hij is uw eerste aanspreekpunt. Hij maakt met u afspraken over geplande onderhoudsbeurten en bij hem kunt u terecht met u vragen en opmerkingen. Daarnaast kunt u altijd terecht voor een overleg met de heer Sofronas zelf via 0180-428458 of info@aardoomhoveniers.nl

Investeren in een groene omgeving? Profiteer van belastingvoordeel!

Investeringen in een duurzame tuin, die aantoonbaar bijdragen aan de versterking van de biodiversiteit, komen sinds 1 januari 2015 in aanmerking voor investeringsaftrek. Dergelijke investeringen zijn opgenomen in de Milieulijst die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) jaarlijks opstelt. Bedrijven die investeren in technieken/producten die op de Milieulijst staan, kunnen tot maximaal 36% van de investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst. Als VHG-Hovenier en NL Greenlabel Professional weten wij als geen ander op welke wijze u hiervan optimaal gebruik kan maken. vraag bij ons naar de mogelijkheden en de brochure.

Bel ons voor een prijsopgave, kosteloos advies of een vrijblijvend gesprek, dan maken wij graag tijd voor u vrij.

Zakelijke projecten

Naast het werk dat we voor particuliere klanten uitvoeren, zijn we ook werkzaam voor bedrijven, VvE’s, de overheid en instellingen. We hebben jarenlange ervaring en veel vakkennis als het gaat om het onderhouden van bedrijfstuinen, bedrijfsterreinen en andere groenvoorzieningen. Ook voor het ontwerp en de aanleg van je project kun je bij ons terecht.

Meer over zakelijke projecten

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.