Een mooie onderhoudsvriendelijke tuin verhoogd de waarde van uw pand en leefomgeving

Een mooie verzorgde tuin die duurzaam, functioneel en praktisch ingericht is geeft meerwaarde aan uw directe leefomgeving. Wij denken graag met u mee voor een duurzame inrichting, onderhoud, advies en ontwerp van uw duurzame tuin en groenvoorziening. Bel ons gerust voor een vrijblijvend en kosteloos advies of second opinion over uw buitenruimte en groenvoorziening.

Jarenlange ervaring

Aardoom Hoveniers heeft veel ervaring in het onderhoud en beheer van uw buitenruimte. We hebben een goede samenwerking opgebouwd met verschillende woningbouwverenigingen, kijk eens bij onze referenties links op deze pagina.

Onderhoudsvriendelijke tuin en groenvoorziening

Een onderhoudsvriendelijke en duurzame groenvoorziening en terreininrichting? dan kan goed! Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken hoe wij dat doen. Met groen kunt u o.a. energie besparen, CO2-uitstoot verminderen, hemelwater bergen en opvangen, vandalisme bestrijden, welbevinden verhogen, en fijnstof afvangen. Genoeg redenen om te investeren in een gezonde en groene leefomgeving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en handelen is voor de medewerkers van Aardoom Hoveniers vanzelfsprekend. Zij beschikken over de juiste vaardigheden, diploma’s, veiligheidscertificaten en andere licenties om de juiste kwaliteit te leveren. Daarnaast zijn we op de hoogte van de voorschriften voor Flora en Fauna in Nederland. Daarnaast hebben wij ruimschoots ervaring voor het invullen van uw wensen op het gebied van Social Return, participatie, sociaal ondernemen en duurzaam aanbesteden.

Zakelijke projecten

Naast het werk dat we voor particuliere klanten uitvoeren, zijn we ook werkzaam voor bedrijven, VvE’s, de overheid en instellingen. We hebben jarenlange ervaring en veel vakkennis als het gaat om het onderhouden van bedrijfstuinen, bedrijfsterreinen en andere groenvoorzieningen. Ook voor het ontwerp en de aanleg van je project kun je bij ons terecht.

Meer over zakelijke projecten

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.