Een mooie verzorgde tuin die functioneel en praktisch ingericht is geeft meerwaarde aan uw directe leefomgeving. Wij denken graag met u mee voor een duurzame inrichting, advies en ontwerp van uw duurzame tuin. Bel ons gerust voor een vrijblijvend en kosteloos advies of second opinion over uw buitenruimte en groenvoorziening.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin die er mooi en verzorgd uitziet? dan kan goed! Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken hoe wij dat doen. vaak kunnen wij al een groot verschil maken met een grote snoeibeurt en een aanpassing aan de aanwezige beplanting.

Heldere afspraken over tuinonderhoud en een goede prijs

Graag maken wij met u duidelijke afspraken over de gewenste werkzaamheden en de daarbij behorende kosten. Deze afspraken leggen wij schriftelijk vast in de vorm van een onderhoudsovereenkomst. Hierin komen ook andere zaken aan de orde zoals; duur van de overeenkomst, wijze van opzeggen, klachtenbehandeling, communicatie, betaling, enz.

Een kijkje achter de schermen

Aardoom Hoveniers is één van de vijf genomineerden voor de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017. De prijsuitreiking vindt plaats op 7 december 2017.

U heeft een vast aanspreekpunt en altijd dezelfde hovenier in uw tuin

Gedurende het hele jaar komen wij regelmatig langs om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in uw tuin en aan uw groenvoorziening. Het is dan wenselijk om tussendoor het tuinonderhoud en andere belangrijke zaken te kunnen bespreken. U heeft bij Aardoom Hoveniers een vaste hovenier in uw tuin voor de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden. Hij is uw eerste aanspreekpunt. Hij kan zich bij iedere onderhoudsbeurt melden bij de vaste contactpersoon van de VvE. Daarnaast kunt u altijd terecht bij de projectmanager via 0180-428458 of info@aardoomhoveniers.nl

Meerjarenplan en herinrichting

Het is niet alleen belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten voor het tuinonderhoud maar ook de kosten op langere termijn zoals; herstel verharding, ophogen tuin en terrein door verzakkingen, vernieuwen beplanting of het verwijderen van een boom etc. Soms is het wenselijk de tuin voor een gedeelte of helemaal te renoveren of opnieuw in te delen. Het is dan handig om op de hoogte te zijn van het kostenplaatje dat nodig is om deze werkzaamheden op tijd uit te voeren. Wij denken graag met u mee om deze, vaak onbekende kosten, voor u inzichtelijk te maken zodat u dit mee kan nemen in uw meerjarenplanning. U kunt bij ons terecht voor een kosteloos advies dus bel gerust voor een vrijblijvend gesprek, dan maken wij graag tijd voor u vrij.

Zakelijke projecten

Naast het werk dat we voor particuliere klanten uitvoeren, zijn we ook werkzaam voor bedrijven, VvE’s, de overheid en instellingen. We hebben jarenlange ervaring en veel vakkennis als het gaat om het onderhouden van bedrijfstuinen, bedrijfsterreinen en andere groenvoorzieningen. Ook voor het ontwerp en de aanleg van je project kun je bij ons terecht.

Meer over zakelijke projecten

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.