Je weet dat een eerste indruk die je op klanten maakt belangrijk is en dat onder andere het tuinonderhoud rondom het bedrijf daarom goed moet worden uitgevoerd. De aanblik van het bedrijfspand en het groen is immers het eerste dat je (potentiële) klanten zien als ze bij je op bezoek komen.

Aardoom Hoveniers heeft ruim 225 jaar ervaring met tuinonderhoud en begrijpt dat als geen ander. Je kunt er daardoor op rekenen dat het tuinonderhoud rondom het bedrijf professioneel, netjes en volgens de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken.

tuinonderhoud

Voor welk tuinonderhoud kun je Aardoom inhuren?

Door de ruime ervaring in het hoveniersvak, kunnen de professionals van Aardoom Hoveniers in principe alle werkzaamheden uitvoeren die bij tuinonderhoud voor bedrijven horen. Denk hierbij aan:

  • Bomen en struiken snoeien
  • Grasmaaien
  • Onkruid verwijderen
  • Hagen knippen
  • Terrassen en paden die groen zijn geworden (milieuvriendelijk) reinigen
  • Groen verwijderen en vervangen
  • En alle andere vormen van tuinonderhoud
Team van tuinonderhoud specialisten. Aardoom Hoveniers.

Hoe gaat tuinonderhoud van Aardoom Hoveniers in zijn werk?

We plannen een kennismakingsgesprek met je in om de wensen voor het tuinonderhoud in kaart te brengen. Ook bespreken we of er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, of dat het om een eenmalige klus gaat.

Op basis van de kennismaking stellen we een offerte op. Indien het om periodiek tuinonderhoud gaat, maken we ook een onderhoudsplan. Zo weet je precies welke werkzaamheden er wanneer worden uitgevoerd en wat de bijbehorende kosten zijn.

Vertel ons wat jouw wensen op het gebied van groenonderhoud zijn

Als het om groenonderhoud voor bedrijven gaat, lopen de wensen zeer uiteen. Van het maaien van het gras en het wieden van het onkruid, tot het onderhouden van complete bedrijfstuinen. Vertel ons wat jouw wensen zijn op het gebied van zakelijk tuinonderhoud. We maken graag kennis met je en doen een passend voorstel voor eenmalig of periodiek onderhoud, zodat jouw bedrijfspand van buitenaf een goede indruk maakt op (potentiële) klanten.

 

Vraag offerte aan

Waarom zakelijk tuinonderhoud door Aardoom Hoveniers?

We geven proactief advies. Onder andere over de manier waarop we het groen kunnen inzetten, zodat het een verzorgde uitstraling heeft en houdt, maar de onderhoudskosten daarbij binnen de perken blijven.

We denken verder dan alleen het standaard groenonderhoud. Is de hemelwaterafvoer of de dakgoot verstopt of is er een tegel kapot? Wij lossen het voor je op.

Onze professionele hoveniers werken netjes en ruimen het afval op, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden.

Op 29 oktober 2018 hebben we het Predicaat ‘Hofleverancier’ ontvangen. Bedrijven krijgen deze titel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.

We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

We werken milieuvriendelijk. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe wij bijvoorbeeld het onkruid tussen tegels op een milieuvriendelijke wijze bestrijden.

Gifvrij onkruid bestrijden

Tuinonderhoud voor VVE's en scholen

Zoals gezegd zijn we naast bedrijven ook VvE’s en scholen van dienst. Zo hebben we diverse groene schoolpleinen aangelegd en beheren we het gemeenschappelijke groen van VvE’s. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.