Een goede indruk maak je maar één keer, dat geldt ook voor het terrein waarop je bedrijf gevestigd is. Het is immers het eerste dat (potentiële) klanten zien als ze op bezoek komen. Wanneer je het terreinonderhoud door Aardoom Hoveniers laat uitvoeren kun je erop rekenen dat het terrein er altijd verzorgd bij staat en hoef je zelf nergens meer naar om te kijken.

Tuinonderhoud voor bedrijven, scholen en VvE’s

Voor welk terreinonderhoud kun je Aardoom Hoveniers inhuren?

Doordat we al 225 ervaring hebben in het hoveniers vak, kunnen we iedere denkbare klus op het gebied van groen- en terreinonderhoud uitvoeren. Denk hierbij aan:

 • Snoeien van bomen en struiken
 • Onkruid verwijderen
 • Zwerfvuil opruimen
 • Putten reinigen, zodat het hemelwater weer goed kan weglopen
 • Ongediertebestrijding
 • Grasstroken maaien
 • Scheve paaltjes rechtzetten
 • Bestrating ophogen
 • En iedere andere klus op het gebied van terreinonderhoud

Hoe gaat terreinonderhoud van Aardoom Hoveniers in zijn werk?

Om kennis te maken en je wensen op het gebied van terreinonderhoud in kaart te brengen, plannen we een kennismakingsafspraak met je in. We bespreken de werkzaamheden die (eenmalig of periodiek) uitgevoerd moeten worden en brengen vervolgens een heldere offerte uit. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden in. Zo weet je precies welk werk wanneer wordt uitgevoerd en wat de kosten daarvoor zijn.

Vertel ons wat jouw wensen zijn

Of het nu om het herstellen van achterstallig onderhoud gaat of om het periodiek verzorgen van het groen, bij Aardoom Hoveniers steken we graag onze handen uit de mouwen om het terrein een representatieve uitstraling te geven. Vertel ons daarom via de onderstaande knoppen wat jouw wensen zijn, we helpen je graag.

Vraag offerte aan
onkruid borstelen

Waarom terreinonderhoud van Aardoom Hoveniers?

We geven graag proactief advies. Onder andere over hoe we het terreinonderhoud op zo’n manier kunnen inplannen, dat het terrein er altijd netjes bij staat, maar de kosten binnen het budget blijven.

Ook in het uitvoeren van de geplande werkzaamheden zijn we proactief. Is er een tegel kapot? Staat er een paaltje scheef? Wij lossen het op.

We werken netjes en ruimen het afval op, zodat de overlast van ons werk tot een minimum beperkt blijft.

We werken milieuvriendelijk. Zo gebruiken we voor de onkruidbestrijding geen chemische middelen, maar kokend water.

Op 29 oktober 2018 kregen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Een dergelijke titel krijgen bedrijven enkel als ze bewezen hebben koninklijke kwaliteit te leveren.

We zijn erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist, Appeltern Tuinexpert en we zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde.

Ook voor VvE’s en scholen

Naast terreinonderhoud voor bedrijven, verzorgen we ook het onderhoud voor VvE’s en scholen. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over wat er mogelijk is.

tuinonderhoud VvE

Zakelijke projecten

Naast het werk dat we voor particuliere klanten uitvoeren, zijn we ook werkzaam voor bedrijven, VvE’s, de overheid en instellingen. We hebben jarenlange ervaring en veel vakkennis als het gaat om het onderhouden van bedrijfstuinen, bedrijfsterreinen en andere groenvoorzieningen. Ook voor het ontwerp en de aanleg van je project kun je bij ons terecht.

Meer over zakelijke projecten

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op

  Velden met * zijn verplicht.