Mensen met een groene woonomgeving zijn gezonder

Aardoom Hoveniers werkt al jaren met plezier voor verschillende instellingen in de woningbouw, het onderwijs, de zorg, ouderenhuisvesting etc. Wij bedenken duurzame onderhoud- en inrichtingsconcepten en ontzorgen uw instelling het hele jaar rond. Een duurzame en groene inrichting van uw buitenruimte kan een bijzondere meerwaarde bieden. Zo zijn ziekenhuispatiënten eerder hersteld als ze uitzicht hebben op groen en geeft groen een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen met bijvoorbeeld een groen schoolplein. Wij doen graag het onderhoud van uw groenvoorziening en denken met u mee voor een duurzame inrichting. Bel ons gerust voor een vrijblijvend en kosteloos advies voor uw buitenruimte en groenvoorziening.

Onderhoudsvriendelijke tuin en groenvoorziening

Een onderhoudsvriendelijke en duurzame groenvoorziening en terreininrichting? Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken hoe wij dat doen. Met groen kunt u o.a. energie besparen, CO2-uitstoot verminderen, hemelwater bergen en opvangen, vandalisme bestrijden, welbevinden verhogen, en fijnstof afvangen. Genoeg redenen om te investeren in een gezonde en groene leefomgeving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en handelen is voor de medewerkers van Aardoom Hoveniers vanzelfsprekend. Zij beschikken over de juiste vaardigheden, diploma’s, veiligheidscertificaten en andere licenties om de juiste kwaliteit te leveren. Daarnaast zijn we op de hoogte van de voorschriften voor Flora en Fauna in Nederland. Daarnaast hebben wij ruimschoots ervaring voor het invullen van uw wensen op het gebied van Social Return, participatie, sociaal ondernemen en duurzaam aanbesteden.

Zakelijke projecten

Naast het werk dat we voor particuliere klanten uitvoeren, zijn we ook werkzaam voor bedrijven, VvE’s, de overheid en instellingen. We hebben jarenlange ervaring en veel vakkennis als het gaat om het onderhouden van bedrijfstuinen, bedrijfsterreinen en andere groenvoorzieningen. Ook voor het ontwerp en de aanleg van je project kun je bij ons terecht.

Meer over zakelijke projecten

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.