Zoek je een leerwerktraject tijdens je opleiding tot hovenier? Dan ben je bij ons op de goede plek! Net zoals wij, wil je doen waar je gelukkig van wordt en dat is werken in het groen. Je hebt bewust gekozen voor dit vak en je wil slagen om zelf mooie tuinen te kunnen maken. Wij helpen je daar graag bij.

Bij Aardoom Hoveniers werken we samen als team. We vinden het fijn als je meedenkt en mee-onderneemt. Iedereen heeft inspraak en je hebt veel vrijheid in de projecten. Omdat we een gezonde werk-privé balans belangrijk vinden, werken we bijna nooit over of in de weekenden. Bij ons is iedereen welkom en alles bespreekbaar.

Hou je van aanpakken, diversiteit en kijk je niet op van fysiek zwaar werk? Stuur ons dan een bericht per Whatsapp of mail.

Werken & leren bij Aardoom Hoveniers:

  • We maken groene, klimaat-adaptieve tuinen
  • Je hebt contact met opdrachtgevers en krijgt direct waardering
  • Vier keer per jaar gaan we met het team op excursie
  • Je krijgt training on the job zoals demonstraties van leveranciers
  • We lopen graag voorop als het gaat om duurzaamheid
  • Je hebt een eigen begeleider

Je leert op het vmbo door op de hoveniersopleiding

Aardoom Hoveniers is een erkend leerbedrijf voor verschillende niveaus: assistent, vakbekwaam hovenier en voorman. Je krijgt bij ons een vaste begeleider en we evalueren regelmatig hoe het gaat.

In die gesprekken kan jij ook aangeven wat je van ons verwacht en hoe je het werken bij Aardoom vindt. Op basis van verbeterpunten kun je doorgroeien van medewerker naar assistent enzovoort.

Ondertussen draai je volop mee in de praktijk, ben je lekker buiten aan het werk en krijg je de kans om het vak te leren. Als je de opleiding hebt gedaan, ben je bij ons verzekerd van een baan.

Je bent jezelf aan het omscholen op de VHG-brancheopleiding hovenier

Je neemt een nieuwe afslag in je leven en daar helpen we je bij. Omdat je al veel talenten hebt en gewend bent aan verantwoordelijkheden, kun je je bij ons direct op het vak van hovenier focussen.

Zij-instromers pakken de draad vaak snel op en wij faciliteren de groei die jij zoekt.

We zoeken altijd nieuwe mensen. Daarom ontvangen we heel graag jouw sollicitatie. Ook als er op dat moment geen vacature is. Want als we een goede match zien met ons team, creëren we namelijk zo snel mogelijk een plek voor jou.

Enthousiast geworden? Neem contact op!
    Velden met * zijn verplicht.