Als voorman hovenier doen waar je blij van wordt en uitgedaagd te worden? Gaaf! Want Aardoom Hoveniers in Ridderkerk zorgt ervoor dat je elke dag plezier hebt. Vitaliteit, jouw geluk en ontwikkeling staan bij ons bovenaan.

19 collega’s met dezelfde passie staan voor je klaar. Je bouwt niet alleen aan prachtige tuinontwerpen, maar ook aan langdurige relaties met klanten. Bij ons leert iedereen van elkaar, dus we kunnen niet wachten tot jij je kennis deelt. We zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën over onze toekomst samen en laten je graag zien hoe een hecht team werkt. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct op de vacature voorman hovenier.

Solliciteer direct

Als voorman hovenier krijg je:

 • Een werkweek van 5 dagen.
 • Collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan.
 • Vrijheid om te doen waar jij blij van wordt.
 • Een werkgever die je motiveert om je te specialiseren.
 • Een kijkje achter de schermen. De leerzame excursies naar leveranciers (zoals de Cruydthoeck) en het bezoeken van nieuwe projecten houden je scherp.
 • Een salaris vanaf €2580 bruto per maand.
 • Ruimte om mee te denken over de toekomst van Aardoom Hoveniers.
tuinonderhoud

Hoe ziet jouw dag als voorman hovenier eruit?

Samen met alle collega’s start je de dag met een kop koffie. Vandaag gaan er 3 collega’s met je mee. Als voorman hovenier werk je in een vertrouwde omgeving, dichtbij huis: Groot Rotterdam en de Drechtsteden.

Jouw goede voorbereiding is het halve werk. De collega’s weten precies wat er vandaag moet gebeuren en de machines staan klaar in de bedrijfstuin. Jullie gaan vandaag voor geluidsoverlast zorgen. Dat is geen probleem want jij hebt de opdrachtgever hier op tijd over ingelicht.

Merk je ondertussen dat er iets veranderd moet worden aan de ontwerpschets, extra materiaal nodig is of een collega begeleiding kan gebruiken? Jij regelt het!

Voordat de opdracht opgeleverd wordt, controleer jij het werk van je team. Zijn er aandachtspunten vanuit de opdrachtgever? Dan zorg jij voor een vlekkeloze afhandeling.

Wie is onze vakbekwame hovenier?

Je harkt met plezier al jouw kennis en enthousiasme bij elkaar om er elke dag het beste van te maken.

Wij zien graag dat je:

 • Een positieve aanvulling bent op het hechte team.
 • Een afgeronde opleiding Hovenier op zak hebt.
 • Ervaring hebt met het geven van leiding over minimaal 2 collega’s.

Waar ga je werken?

Bij het oudste (225 jaar) hoveniersbedrijf van Nederland, in Ridderkerk. We dragen de naam ‘Koninklijke Hofleverancier’ met trots. Nog trotser zijn we op onze specialiteiten, zoals de klimaatbestendige tuinen, natuurinclusieve ontwerpen en circulaire tuinen. Particulieren klanten en bedrijven wisselen daarin elkaar af.

We zijn altijd actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. En we doen er alles aan om voorop te lopen en onze waarde daarin te laten zien.

Duurzaamheid heeft onze focus. En daar nemen we jou, als nieuwe voorman hovenier, graag in mee. Jouw geluk is belangrijk voor ons. We dagen je uit, zorgen voor plezier en geven je unieke kansen.

 • De werkinstructies worden compleet aangeleverd door onze ontwerpafdeling.
 • Je hebt toegang tot al onze duurzame beplantingsplannen en adviezen.
 • Tuininspiratie nodig? Ga gratis naar De Tuinen van Appeltern met ons lidmaatschap.
 • Een compleet kledingpakket ligt voor je klaar. Veiligheidsschoenen aan, persoonlijke beschermingsmiddelen mee en je bent klaar voor de dag!
 • De ontwikkelingen van duurzaamheid houd je met gemak bij, want we nemen je meenaar bijzondere beurzen en projecten zoals de Floriade in Almere.

Jouw nieuwe team

Het team van 19 collega’s gaat je warm ontvangen. Iedereen helpt elkaar en deelt dezelfde passie voor groen. Jullie vinden een balans tussen plezier en hard werken. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je dagelijks zin hebt om te werken.

Waar wacht je op?

Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen en tuinen op te leveren waar we samen trots op zijn. Solliciteren op de vacature voorman hovenier? Bel ons direct of gebruik het onderstaande formulier. Tot zo!

Bel ons direct
Jungle tuin

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!
  Velden met * zijn verplicht.