Wilt u met de zomermaanden in het verschiet uw tuin weer laten stralen? Met één keer de tuin een grote beurt geven bent u er niet, onderhoud is van groot belang. Maar afhankelijk van het soort tuin kan hier nog best veel tijd in gaan zitten. Wie weet kan het tuinonderhoud wel veel effectiever? Aardoom Hoveniers doet het tuinonderhoud van vele Rotterdamse tuinen al jaren naar grote tevredenheid van hun klanten. Geniet optimaal van uw tuin op uw eigen manier en laat het tuinonderhoud uitvoeren zoals u het wenst. Zeker nu het warme weer er weer aankomt.

Het is langer licht, het zonnetje schijnt en de tuin roept weer om aandacht. Tuinonderhoud schiet er in de wintermaanden vaak enigszins bij in. Het onkruid heeft hier en daar net iets te lang zijn eigen gang kunnen gaan. Ook de takken van de heg hebben hun eigen weg gekozen. Toch wilt u straks in de zomer maximaal van uw tuin kunnen genieten. Aardoom Hoveniers, gevestigd op een steenworp afstand van Rotterdam, kan u helpen om uw tuin weer helemaal klaar te maken voor de zomer.

Zomers genieten heeft voor iedereen natuurlijk een andere betekenis. De één kan urenlang opgaan in een boek op het eigen gazonnetje, terwijl de vogeltjes in de kleurrijke planten vrolijke deuntjes zingen. Een ander bereid liever op de keramische terrastegels de barbecue voor op de worstjes en spareribs die voor een geslaagde avond gaan zorgen. Terwijl weer een ander geniet van zijn of haar kinderen die op het grasveldje de bal proberen hoog te houden en dromen van het gras van de Rotterdamse Kuip.

tuinaanleg-rotterdam-centrum-vouwkraan-9

Tuinonderhoud in rotterdam

De frequentie en het soort tuinonderhoud dat nodig is, verschilt uiteraard per tuin. Sinds 1793 heeft Aardoom Hoveniers veel ervaring opgedaan met tuinonderhoud in Rotterdam en omstreken. In die vele jaren hebben de specialisten die het tuinonderhoud verzorgen allerlei variaties voorbij zien komen. Van particuliere tot zakelijke projecten en van natuurlijke vijvers tot strak aangelegde terrassen.

Aardoom Hoveniers kijkt altijd goed naar wat past bij de klant als het om tuinonderhoud gaat. Sommigen klanten beschikken over de echte Rotterdamse arbeidersmentaliteit en pakken de eigen tuin zelf graag aan. Met hun groene vingers bemesten ze zelf het gazon en gaan ze hardhandig het onkruid te lijf. Deze tuiniers geeft Aardoom Hoveniers graag advies over hoe ze dit zo goed mogelijk kunnen doen. Het Tuinzorg boekje van Aardoom Hoveniers is een praktisch naslagwerkje vol met handige tips voor het tuinonderhoud.

Het ‘Rotterdamse Versailles’

Sommige tuineigenaren – ook die in Rotterdam – kunnen er echter geen genoeg van krijgen. De tuin is nooit af. De vorm van de heg moet toch nog iets anders, die ene plant komt toch nog iets beter tot zijn recht op een andere plek en het gazonnetje kan altijd groener. Zij streven naar het ‘Rotterdamse Versailles’.

Het gehele tuinonderhoud zelf doen, is dan bijna ondoenlijk. Ook voor deze tuinen staat Aardoom Hoveniers klaar. Via voordelige onderhoudscontracten zorgen de specialisten ervoor dat de tuin er altijd netjes bijligt en constant gefinetuned wordt. Dit doen zij niet alleen in de zomermaanden als de tuin volop in bloei is, dit doen zij het hele jaar rond.

Tuinonderhoud naar wens

Wat uw wensen ook zijn, wat voor type Rotterdammer u ook bent, Aardoom Hoveniers vindt altijd een geschikte manier voor het perfecte tuinonderhoud. Samen met u bepalen ze de onderhoudsbehoefte en stellen een plan van aanpak op. Wat wilt u zelf doen en wat wilt u laten doen? Uw gemak staat voorop!

Aantal projecten bekijken die wij in Rotterdam hebben uitgevoerd?

Gezellige stadstuin met verhoogd vlonderterras in Rotterdam

Buitenparket Rotterdam Centrum – aanleg tuin & terras

Onderhoud daktuin VvE Rotterdam
Ravottuh in Rotterdam
Nieuwe tuin bij Vereniging van Eigenaren in Rotterdam

Klik op een van de bovenstaande links voor meer informatie over deze projecten.