Wilt u uw tuin weer laten stralen nu de zomer steeds dichterbij komt? Door uw tuin éénmaal een flinke beurt te geven gaat dat niet lukken, u moet de tuin ook onderhoud blijven geven. Hoeveel tijd u hieraan kwijt bent verschilt per tuin. Misschien kan uw tuin wel effectiever onderhouden worden? Aardoom Hoveniers doet naar grote tevredenheid al jaren het tuinonderhoud van vele klanten in Dordrecht. Laat tuinonderhoud uitvoeren zoals u het wenst en geniet met volle teugen van uw tuin op uw eigen manier. Zeker met het warme weer in het verschiet!

De warme zonnestralen schijnen weer in de tuin, de dagen zijn vrolijker en de tuin vraagt om onderhoud. Vaak wordt tuinonderhoud in de wintermaanden achterwege gelaten. Hierdoor heeft het onkruid in de tuin kunnen doen wat het wilde. Ook de heg ziet er nu compleet anders uit. Ondanks dit wilt u met het warme weer volledig kunnen genieten van uw tuin. Aardoom Hoveniers, op een kleine afstand van Dordrecht, wilt u graag van dienst zijn om uw tuin gereed te maken voor het warme weer.

Natuurlijk betekent de zomer voor iedereen iets anders. de één geniet van het warme weer met een zacht warm briesje, zittend in de tuinstoel met een boek op schoot, met in de achtergrond het zoemende geluid van bijen die tussen de planten door vliegen. Terwijl iemand anders de metaal borstel uit de kast pakt om de barbecue schoon te schrobben voor een heerlijke hamburger of een stuk zalm. En nog iemand anders geniet van zijn of haar kinderen die een watergevecht houden achter in de tuin.

woonzorg-dordrecht-onderhoud-tuin-7

Hoe vaak en wat voor type tuinonderhoud er nodig is, verschilt natuurlijk per tuin. Aardoom Hoveniers doet al sinds 1793 tuinonderhoud in Dordrecht en omstreken. Hierdoor is er veel ervaring opgedaan. Tijdens al die jaren zijn er veel verschillende tuinen onderhouden door de specialisten. Zowel zakelijk- als particulier tuinonderhoud, het aanleggen van strakke terrassen en natuurlijke vijvers.

Bij tuinonderhoud kijkt Aardoom Hoveniers altijd naar de wensen van de klant. Als de klant ervoor kiest om zelf het tuinonderhoud te doen, dan geeft Aardoom Hoveniers hier met veel plezier over hoe ze dit het best kunnen aanpakken. In het boekje Tuinzorg van Aardoom Hoveniers staan handige tips over hoe je bijvoorbeeld hardnekkig onkruid kan verwijderen.

Het ‘Dordrechtse Versailles’

Het komt soms voor dat tuineigenaren (ook in Dordrecht) geen genoeg kunnen krijgen van hun tuin. Het is nooit klaar. Het terras moet net iets groter, De planten moeten iets meer naar voren springen, het gras kan nog wel iets korter. Zij willen graag de Versaille van Dordrecht hebben.

Als u hiernaar streeft, is het tuinonderhoud geheel zelf doen bijna onmogelijk. Hier helpt Aardoom Hoveniers graag een handje mee. Door middel van aantrekkelijke onderhoudscontracten zorgen specialisten dat uw tuin er altijd spik en span uit ziet. Dit doen ze niet alleen in de warme zomer, maar het hele jaar door.

Tuinonderhoud naar wens

Het maakt niet uit wat de wensen voor uw tuin in Dordrecht zijn, Aardoom Hoveniers vind altijd de juiste oplossing voor uw tuinonderhoud. Wat voorop staat zijn uw wensen, dit vinden wij het belangrijkst tijdens het bepalen van de onderhoudsbehoefte. Zijn er dingen die u zelf wilt doen? Welke onderdelen wilt u laten doen?

Aantal projecten bekijken die wij in Dordrecht hebben uitgevoerd?

Project sierbestrating Dordrecht

Woonzorg tuinonderhoud Dordrecht

Klik op een van de bovenstaande links voor meer informatie over deze projecten.