Iedere dag naar het zuiden van Frankrijk of Griekenland, de sfeer van de vakantie direct bij huis, wie wil dat nou niet?

Deze tuin is aangelegd in Nederland, in de omgeving van Rotterdam, en haalt de sfeer van het zuiden rondom huis. Deze sfeer is heel goed te creëren in het Nederlandse klimaat mits je precies weet wat je doet. Er komt best wel wat voor kijken om een echte Olijfboom, Cypres of Granaatappelboom te laten groeien in het Nederlandse klimaat en daarom bieden we tegenwoordig ook goede alternatieven om deze tuinen te kunnen maken in Nederland. De laatste jaren zijn er veel mediterrane planten dood gegaan door de combinatie van nattigheid en vorst. Dionysios Sofronas, zelf van Griekse afkomst, heeft het ontwerp van deze tuin gerealiseerd en is specialist in het bedenken en realiseren van zuidelijke/ mediterrane tuinen. Hij weet als geen ander welke planten het beste gedijen in het Nederlandse klimaat om de juiste sfeer te creëren voor de mediterrane tuin. Aardoom Hoveniers heeft de specialisten om de aanleg van de tuin voor u te verzorgen.

Dus als je iedere dag een vakantiegevoel wilt, neem dan een tuin in mediterrane sferen!

  • Griekse tuin

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.