Relaxen in Ridderkerk

Deze ruime tuin bij een prachtig hotel in Ridderkerk is ingericht om te relaxen! De gasten van dit hotel zijn regelmatig buiten in de tuin te vinden. Zodra het eerste zonnetje schijnt in het vroege voorjaar zitten de eerste gasten buiten op het terras te genieten van de eerste zonnenstralen. Ook de rest van het seizoen is het druk op het terras en in de tuin. Deze tuin is ook geschikt voor een mooi tuinfeest met veel gasten. De ruimtelijke opzet en keuze van de beplanting zorgen voor de juiste sfeer.

Aardoom Hoveniers tekende het ontwerp van deze tuin, maakte het beplantingsplan en realiseerde de aanleg van deze tuin. Aardoom Hoveniers is er van overtuigd dat een goed ingerichte groene buitenruimte het verschil maakt. De meeste mensen trekken de natuur in voor rust en ontspanning. Met een groene buitenruimte wordt je hotel, restaurant of kantoorgebouw aantrekkelijker en dit nodigt uit om er te komen. Ook kun je voor de medewerkers een fijne verblijfplek inrichten waar ze tussen de middag kunnen lunchen en at en toe een personeelsfeestje kunnen houden. Vraag gerust bij ons naar de mogelijkheden. Onze adviseurs maken een plan op maat waarin al je wensen in balans worden gebracht met de beschikbare ruimte.

Tuinontwerp Ridderkerk

Aardoom Hoveniers heeft veel ervaring (meer dan 200 jaar!) in het aanleggen en ontwerpen van bedrijfstuinen in Ridderkerk, Rotterdam en omstreken. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken? Wij denken graag met u mee, neemt u vrijblijvend met ons op.

  • Bedrijfstuin

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.