de liefde voor de tuin is voelbaar

Deze prachtige tuin met mooie vijver aan het Waaltje in Rijsoord is werkelijk een groene oase van rust. Als je door de tuin loopt kun je zien dat dit een tuin is van liefhebbers. De liefde voor alles wat groeit en bloeit is voelbaar bij iedere stap.

Stromend water of een vijver

Eigenlijk zou in iedere tuin een vijver of waterornament aanwezig moeten zijn omdat water leven in de tuin brengt. Een levende tuin kan niet zonder water. Het geluid van stromend water in een vijver geeft rust en je kunt bij dit geluid heerlijk wegdromen. Ook is een vijver in de tuin een bron van aantrekkingskracht op dieren. Allerlei dieren hebben regelmatig water nodig in hun directe leefomgeving en een tuin met een vijver draagt dus aanzienlijk bij voor de lokale flora en fauna in een gebied, zeker een omgeving in stedelijk gebied.

Tuinonderhoud, tuinadvies en tuinmachines

De medewerkers van Aardoom Hoveniers mogen deze opdrachtgever assisteren bij de werkzaamheden die jaarrond dienen plaats te vinden in deze prachtige tuin. Ook dienen wij de klant van het nodige advies en zorgen voor de benodigde gereedschappen en machines. Het resultaat van deze mooie samenwerking is te zien op de foto’s op deze pagina. Wij zijn er in ieder geval trots op om hiervan deel uit te mogen maken.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.