Terrassen tuin in Rotterdam met ruime tegelplateau's!

De eigenaren van deze tuin genieten iedere dag van deze terrassen tuin! Deze tuin in Rotterdam is terrasvormig aangelegd, vandaar deze naam.

Voor deze tuin is een 3D-tuinontwerp gemaakt waarin alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt en de materialen en beplanting zorgvuldig zijn geselecteerd. De tuin is aangelegd door de professionele vakmensen van Aardoom Hoveniers. De tuin is terrasvormig aangelegd, dat betekend dat het hoogteverschil in de tuin is opgevangen door verschillende terrasvormige plateau’s waardoor het grote hoogteverschil niet meer opvalt en hierdoor een logisch onderdeel wordt van de totale ruimte.

Tuinontwerp past bij architectuur woning

Het nieuwe ontwerp van de tuin sluit ook veel beter aan bij de architectuur van de woning en hierdoor komt de woning veel beter tot zijn recht. De sfeer van deze terrassen tuin is goed voelbaar ondanks dat deze net is aangelegd. De planten moeten nog groeien en verder ontwikkelen. De opdrachtgever is erg betrokken en vindt deze tuin dan ook erg geslaagd. Zo kunnen de tuineigenaren zelf de ontwikkeling van de tuin meebeleven en bijsturen naar wens.

Zelf je eigen terrassen tuin aanleggen? Bel ons gerust voor meer informatie en wij komen graag bij je langs om al je wensen door te spreken. Een kleine, middelgrote, grote tuin of landgoed? bij ons is alles mogelijk. Wij brengen je ideale tuinsfeer tot leven! . Geniet 12 maanden van het jaar van je eigen terrassen tuin.

Voor de ontwikkeling van deze tuin is de juiste kennis en vakmanschap zeer belangrijk. Het is belangrijk om voor de aanleg van de tuin eerst de bodem goed aan te pakken. De grond moet geschikt worden gemaakt voor de toekomstige planten. Verder is de keuze van de juiste materialen van belang. Maar maakt je geen zorgen. Met de begeleiding van de professionals van Aardoom Hoveniers ben je aan het goede adres. Zij weten als geen ander hoe een tuin moet worden aangelegd. Tenslotte is onze ontwerper Dionysios Sofronas van alle markten thuis en weet als geen ander hoe je een terrassen tuin maakt.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.
    Velden met * zijn verplicht.