Strakke tuin met trappartij versterkt architectuur woning!

Ook een strakke tuin kan groen worden ingericht zoals deze voortuin in Ridderkerk. Voor deze strakke tuin in Ridderkerk is eerst een tuinontwerp gemaakt waarin alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt en de materialen zorgvuldig zijn geselecteerd. Daarna is de tuin aangelegd door de professionele vakmensen van Aardoom Hoveniers. De vormgeving van deze strakke tuin past helemaal bij de architectuur van de woning, sterker nog, het versterkt zelfs de uitstraling van de woning. De planten moeten nog wat groeien waardoor de tuin naar verloop van tijd een volwassener uitstraling krijgt. De opdrachtgever is erg betrokken en vindt de strakke tuin dan ook erg geslaagd. De tuineigenaren hebben dan ook het gehele proces van de aanleg van deze strakke tuin met belangstelling gevolgd en genieten dagelijks van de prettige sfeer.

Zelf een strakke tuin aanleggen? Bel ons gerust voor meer informatie en wij komen graag bij je langs om al je wensen door te spreken. Een kleine, middelgrote, grote tuin of landgoed? bij ons is alles mogelijk. Wij brengen je ideale tuinsfeer tot leven! . Geniet 12 maanden van het jaar van je eigen strakke tuin in Ridderkerk, Rotterdam of de regio.

Voor de ontwikkeling van een strakke tuin is de juiste kennis en vakmanschap zeer belangrijk. Het is belangrijk om voor de aanleg van zo’n strakke tuin eerst de bodem goed aan te pakken. De grond moet geschikt worden gemaakt voor de toekomstige planten. Verder is de keuze van de juiste materialen van belang. Maar maakt je geen zorgen. Met de begeleiding van de professionals van Aardoom Hoveniers ben je aan het goede adres. Zij weten als geen ander hoe een strakke tuin in Rotterdam en omstreken moet worden aangelegd. Tenslotte is onze ontwerper Dionysios Sofronas van alle markten thuis en weet als geen ander hoe je een strakke tuin maakt.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.