Eerste Ravottuh plek in Rotterdam aan Donkersingel

Aan de Donkersingel in Schiebroek-Zuid is de 1e Ravottuhplek van Rotterdam gerealiseerd.
In 2015 wordt deze plek in samenwerking met bewoners en het project Stadslandbouw Schiebroek doorontwikkeld tot ontmoetingsplein. Met bewoners worden er verschillende activiteiten voor zowel jong als oud georganiseerd. De plek wordt door de buurt gebruikt als klein evenemententerrein.

natuurlijk spelen Rotterdam

Aardoom Hoveniers heeft, in samenwerking met Abela, in 2015 deze plek een flinke opwaardering gegeven samen met kinderen en bewoners uit de wijk. De grote boomstammen die we hebben gebruikt zijn aangeleverd door Gemeente Rotterdam. De plek is volledig ingericht met natuurlijke materialen die op de plek en in de directe omgeving zijn verzameld. Een echte circulaire tuin dus!

Ravottuh is een concept van Buurtlab, Abela en de Speeldernis.

Bent je geïnteresseerd in een buurttuin, natuurlijke speelplek of groen schoolplein? vraag bij ons naar de mogelijkheden. Onze ontwerper Dionysios Sofronas is gespecialiseerd in het ontwerpen van groene speelplekken. Aardoom Hoveniers wil met deze plekken jong en oud inspireren om lekker buiten te gaan spelen en gezond te bewegen.

  • natuurlijk spelen Rotterdam
  • natuurlijk spelen Rotterdam
  • natuurlijk spelen Rotterdam
  • natuurlijk spelen Rotterdam
  • natuurlijk spelen Rotterdam

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.