Vakantiegevoel met deze mediterrane tuin! Ook een mediterrane tuin kan worden gerealiseerd in Nederland

Voor deze mediterrane tuin is eerst een 3D-tuinontwerp gemaakt waarin alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt en de materialen zorgvuldig zijn geselecteerd. Daarna is de tuin aangelegd door de professionele vakmensen van Aardoom Hoveniers. De sfeer van deze tuin is lekker zonnig mede door de vele mooie palmbomen die door de eigenaar zelf zijn gekweekt. De planten moeten natuurlijk nog wat groeien maar ze zijn speciaal gekweekt voor deze tuin in Nieuwland. De opdrachtgever is erg betrokken en vindt de tuin dan ook erg geslaagd. Zo kunnen de tuineigenaren dagelijks genieten van een stukje vakantie in eigen tuin. Let eens op de materialen die passen bij deze sfeer en door de organische vormgeving voelt de tuin erg natuurlijk aan.

tuin met palmen

Wil je ook een mediterrane tuin? Bel ons gerust voor meer informatie en wij komen graag bij je langs om al je wensen door te spreken. Een kleine, middelgrote of grote tuin? bij ons is alles mogelijk. Wij brengen je ideale mediterrane tuin tot leven! Geniet 12 maanden van het jaar van je eigen vakantie resort in Nederland.

Voor de ontwikkeling van een mediterrane tuin is de juiste kennis en vakmanschap zeer belangrijk. Het is belangrijk om voor de aanleg van de tuin eerst de bodem goed aan te pakken. De grond moet geschikt worden gemaakt voor de toekomstige planten. Verder is de keuze van de juiste materialen van belang. Maar maakt je geen zorgen. Met de begeleiding van de professionals van Aardoom Hoveniers ben je aan het goede adres. Zij weten als geen ander hoe een tuin moet worden aangelegd. Tenslotte is onze ontwerper Dionysios Sofronas van alle markten thuis en weet als geen ander hoe je een goede mediterrane tuin maakt.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.
    Velden met * zijn verplicht.