Een Jungletuin in Diemen met palmen en bananen! Deze tuineigenaren genieten iedere dag van deze jungletuin en zijn zeer tevreden over het aanlegproces! Ook in Nederland is het mogelijk om een jungletuin aan te leggen zoals deze tuin in Diemen.

Tuinontwerp en vakkundige aanleg

Voor deze jungletuin is een 3D-tuinontwerp gemaakt waarin alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt. Verder zijn ook de materialen en de beplanting zorgvuldig geselecteerd. Daarna is de tuin vakkundig aangelegd door de professionele vakmensen van Aardoom Hoveniers. De sfeer van deze tuin is goed voelbaar ondanks dat deze net is aangelegd. De planten moeten nog groeien en met name de jungleplanten moeten zich nog verder ontwikkelen. Moet je voorstellen dat de Bananenplanten en Olifantsoor volgroeid zijn, dan komt de tuin nog beter in balans. De opdrachtgever is erg betrokken en vindt deze tuin dan ook erg geslaagd. Zo kunnen de tuineigenaren zelf de ontwikkeling van de tuin meebeleven en bijsturen naar wens.

Zelf je eigen tuin aanleggen? Bel ons gerust voor meer informatie en wij komen graag bij je langs om al je wensen door te spreken. Een kleine, middelgrote, grote tuin of landgoed? bij ons is alles mogelijk. Wij brengen je ideale tuinsfeer tot leven! . Geniet 12 maanden van het jaar van je eigen jungletuin.

Bodemverbetering en drainage

Voor de ontwikkeling van deze tuin is de juiste kennis en vakmanschap zeer belangrijk. Het is belangrijk om voor de aanleg van de tuin eerst de bodem goed aan te pakken. Juist in deze tuin is de kwaliteit van de bodem erg belangrijk. Ook het hemelwater moet goed in de grond kunnen wegzakken, infiltreren noemen we dat. De grond moet geschikt worden gemaakt voor de toekomstige planten. Verder is de keuze van de juiste materialen van belang. Maar maakt je geen zorgen. Met de begeleiding van de professionals van Aardoom Hoveniers ben je aan het goede adres. Zij weten als geen ander hoe een jungletuin moet worden aangelegd. Tenslotte is onze ontwerper Dionysios Sofronas van alle markten thuis en weet als geen ander hoe je een jungletuin maakt.

  • Jungle tuin
  • aanleg Jungle tuin
  • Jungle tuin
  • Jungle tuin
  • Jungle tuin

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.    Velden met * zijn verplicht.