Een hondentuin in Vlaardingen speciaal voor honden! Ook een tuin kan speciaal worden ingericht voor honden

Voor deze hondentuin in is eerst een 3D-tuinontwerp gemaakt waarin alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt en de materialen zorgvuldig zijn geselecteerd. Daarna is de tuin aangelegd door de professionele vakmensen van Aardoom Hoveniers. De sfeer van deze hondentuin is goed voelbaar ondanks dat deze net is aangelegd. De planten moeten natuurlijk nog wat groeien maar ze zijn speciaal geselecteerd voor honden. De opdrachtgever is erg betrokken en vindt de hondentuin dan ook erg geslaagd. Zo kunnen de honden in deze dierenopvang dagelijks genieten van een stukje natuur die speciaal voor honden is ingericht.

Wil je ook een hondentuin? Bel ons gerust voor meer informatie en wij komen graag bij je langs om al je wensen door te spreken. Een kleine, middelgrote of grote hondentuin? bij ons is alles mogelijk. Wij brengen je ideale hondentuin tot leven! . Geniet 12 maanden van het jaar van je eigen hondentuin in Vlaardingen of in de omgeving van Rotterdam.

Voor de ontwikkeling van een hondentuin in is de juiste kennis en vakmanschap zeer belangrijk. Het is belangrijk om voor de aanleg van de tuin eerst de bodem goed aan te pakken. De grond moet geschikt worden gemaakt voor de toekomstige planten. Verder is de keuze van de juiste materialen van belang. Maar maakt je geen zorgen. Met de begeleiding van de professionals van Aardoom Hoveniers ben je aan het goede adres. Zij weten als geen ander hoe een tuin moet worden aangelegd. Tenslotte is onze ontwerper Dionysios Sofronas van alle markten thuis en weet als geen ander hoe je een goede hondentuin maakt.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.