Bamboe vlonderdeck en bamboe gevelbekleding

Deze gezellige stadstuin in Rotterdam is ingericht voor het hele gezin. Zo is, in aansluiting op de serre aan de achterzijde van de woning, gekozen om het terras te maken van Bamboo Xtreme thermisch gemodificeerde vlonderplank. Zo kun je lekker op je blote voeten naar buiten en heerlijk genieten van het buitenleven.

Duurzaam materiaalgebruik

Van de bestaande schuur is een overkapping gemaakt en de achterwand hiervan is bekleed met Bamboo Xtreme Triple Rohmbus thermisch gemodificeerde gevelbekleding. Hierdoor ontstaat er een eenheid tussen de vlonder en overkapping. Deze Bamboe materialen geeft de tuin een natuurlijke en chique uitstraling.

Geïntegreerde plantenbakken

Het tuingedeelte met vlonder vormt een mooie overgang tussen de woning en het meer natuurlijke deel van de tuin. Let ook op de geïntegreerde plantenbakken in de vlonder die met hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de vlonder en de gevelbekleding.

Aandacht voor de kinderen en de kleine dieren

Voor de kinderen is de trampoline neergezet en leuk weggewerkt met boomstammetjes. En verder is er een modderkeuken, tuinbankje en compostbak. Zo leren de kinderen ook bewust om te gaan met het verwerken van afval. De tuinbank is eveneens een insectenhotel door de houtblokken die erin zijn gestopt. Hier kunnen kleine dieren en insecten schuilen en wonen.

Genieten van de natuur met het hele gezin

Wat zegt deze klant over Aardoom Hoveniers?

Onze wensen omgezet in een heerlijke tuin
Dionysios heeft onze uiteenlopende wensen omgezet in een 3D tuinontwerp waar wij blij van werden. Dat is een kunst op zich! – Aardoom Hoveniers heeft oog voor duurzaamheid en tijdloosheid. – Duidelijkheid en openheid naar elkaar toe op gebied van financiën, planning, verwachting, aanpassingen etc. – Arjan en Jan hebben het ontwerp prachtig omgezet in een heerlijke tuin. Vaklui die zich op een fijne manier gemengd hebben in ons huis, onze tuin en ons gezin.