Lekker loungen onder overkapping in familietuin

In deze familietuin kun je lekker genieten van het buitenleven! lekker loungen onder de overkapping met een glaasje wijn, een pootje op de barbecue, de tuinkachel brand en verder helemaal niets. Een heerlijke plek om ook in het najaar in deze familietuin te genieten van het buitenleven, deze familietuin is van alle gemakken voorzien. De beplanting moet natuurlijk nog wat groeien maar je kunt zien dat je midden in het groen zit. Een betere plek is er niet.

De kinderen kunnen in de familietuin lekker buiten spelen op het gazon of gaan zitten op de leuke boomstamzitjes op het kinderterras. Ze kunnen natuurlijk ook eieren gaan rapen in het kippenhok. Een echte familietuin voor kinderen.

Lekker eten in de familietuin

In deze familietuin is een terras met ruime eettafel aanwezig. Lekker eten met het hele gezin in de schaduw van de platanen gesnoeid in dakvorm. Ook kun je lekker de barbecue aansteken in deze familietuin en lekkere gerechten grillen op de houtskoolgrill, lekker met een glas wijn genieten in de loungehoek onder de overkapping.

Onderhoudsvriendelijke familietuin

Deze familietuin is ook erg onderhoudsvriendelijk. de tegels in het terras en de andere tuinmaterialen zijn zorgvuldig gekozen op duurzaamheid en mate van onderhoud. Ook de beplanting is zorgvuldig geselecteerd en zorgt voor een acceptabel onderhoudsniveau in deze familietuin.

Digitaal tuinontwerp van deze familietuin gemaakt in 3D

Het tuinontwerp van deze familietuin is gemaakt op de computer in 3D. Nog voordat de tuin wordt aangelegd kun je de familietuin bekijken op de computer. In een exclusieve animatie kun je precies bekijken hoe de familietuin eruit gaat zien.

Start snel met het realiseren van je eigen loungetuin of familietuin en vraag naar een 3D-tuinontwerp.

Contact met Aardoom

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de dienstverlening van Aardoom? Bel ons op 0180-428458 of vul de velden in en verstuur je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.

    Velden met * zijn verplicht.