Bomen in grote maten

Boompje groot, plantertje dood

Deze uitdrukking heb je misschien wel eens gehoord? De meeste bomen doen er tussen de 50 en 100 jaar over om echt groot te worden. Als je wilt genieten van zo’n mooie grote boom moet je eigenlijk bomen planten als je geboren wordt omdat je het anders niet meer gaat meemaken. Aardoom Hoveniers heeft de oplossing, wij planten grote bomen die al aardig op weg zijn om volwassen te worden zodat jij kunt genieten van zo’n mooie grote boom. We werken nauw samen met bomenkwekers en andere leveranciers om dit bij jou mogelijk te maken. Of je nu particulier, bedrijf, instelling, gemeente of Vereniging van Eigenaren bent.

grote boom planten met autolaadkraan

Een boom brengt leven in je tuin of park

Een boom is van grote waarde, of je het nu over een tuin, park of stadswijk hebt. Het is daarom de moeite waard om een boom te planten. Weet je eigenlijk hoe groot de waarde van een boom is voor onze leefomgeving? Een boom verhoog de woningwaarde, zorgt voor minder luchtvervuiling, voor lagere energiekosten, geeft verkoeling en gaat wateroverlast tegen. Verder geeft een boom schuilgelegenheid en voedsel aan dieren zoals vogels en insecten en heeft hiermee een positief effect op de biodiversiteit.

Het ruisen van bladeren geeft ons rust, en één grote boom kan een hele straat er mooi uit laten zien. Ze geven ons de
kans om te leren en te spelen als we kinderen zijn, maar ze kunnen ook dienen als grondstof voor meubels, lucifers en
huizen. Daarnaast dragen bomen bij aan de gezondheid en leefbaarheid. En dan is er ook nog de emotionele waarde
die we kunnen voelen bij bomen, zoals herinneringen, verhalen of gewoon een fijn gevoel.

Wie bomen plant heeft vertrouwen in de toekomst!

Bomen planten op iedere plek

Aardoom Hoveniers plant grote bomen op iedere plek. Wij werken samen met gerenommeerde boomkwekers en kunnen veel soorten en maten leveren. Als je wilt kun je de boom zelf gaan uitzoeken op de kwekerij en wij geven je advies over welke boom je het beste kunt kiezen passen bij de bodemomstandigheden, grondsoort en omgeving. We werken samen met onze leveranciers om de boom veilig en zorgvuldig op zijn nieuwe plaats te krijgen en zetten hiervoor de juiste apparatuur in. Wil je weten wat we voor jou nieuwe boom kunnen betekenen? vul je gegevens in en wij nemen contact met je op en bekijk ook even de foto’s onderaan deze pagina’s van bomen die we al hebben geplant.

    Velden met * zijn verplicht.