Hovenier Spijkenisse

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis adviesgesprek bij Aardoom Hoveniers: uw hovenier in Spijkenisse. Een nieuwe tuin begint namelijk met een goed idee. U wilt bijvoorbeeld een verhoogd vlonderterras in uw bloementuin. Of u wilt een landelijke tuin waar u uw eigen appels plukt voor de lekkerste appelmoes. Wij helpen u om dit soort ideeën wat concreter te maken. Maar ook als u nog niet zo goed weet hoe uw droomtuin eruit ziet bent u van harte welkom voor een adviesgesprek. Wij inspireren u graag.

Online inspiratie bij hovenier Spijkenisse

Doet u liever nu alvast inspiratie op? Neem eens een kijkje tussen de rest van onze projecten! Zo komt u wellicht tot heel leuke ideeën voor uw tuin. Verzamel alles wat u aanspreekt en maak er bijvoorbeeld een moodboard van. Als u die meeneemt naar het adviesgesprekdan kunnen we daar samen op voortborduren.

Tuinontwerp

meer over tuinontwerp
tuinonderhoud

Tuinonderhoud

tuinonderhoud

Groen sinds 1793

Aardoom Hoveniers zet zich al sinds 1793 in voor groene tuinen in de omgeving van Spijkenisse. Al in de 18e eeuw deed één van de Aardoom-voorvaders hovenierswerk voor de Singelkerk in Ridderkerk. En zo’n honderdvijftig jaar geleden gingen vader en zoon Aardoom wandelend met een kruiwagen en handgereedschap op pad om de tuinen van de gegoede burgerij in de omgeving van Spijkenisse op te knappen. Hoewel het er nu iets efficiënter aan toegaat, onderhoudt het hoveniersbedrijf tuinen nog steeds zo duurzaam mogelijk. Dat is één van de redenen dat Dionysios Sofronas, zoon van Huibert Hendrik Aardoom, zo trots is op zijn hoveniersbedrijf en medewerkers. De passievolle duurzaamheid, rijke geschiedenis en jarenlange ervaring van Aardoom Hoveniers laat hij maar al te graag zien in de realisatie van uw droomtuin!