Hovenier Ridderkerk

U wilt het liefst ook een mooie tuin waarin u optimaal kunt ontspannen. Aardoom Hoveniers begeleidt u in de ontwikkeling van de mooiste tuin van Ridderkerk. Dat begint allemaal tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Samen met u kunnen wij dan vrijblijvend sparren over uw wensen en ideeën voor uw droomtuin. Wij nodigen u van harte uit voor dit gratis adviesgesprek bij hovenier Ridderkerk.

Hovenier in Ridderkerk sinds 1793

Aardoom Hoveniers heeft een ontzettend lange geschiedenis als hovenier in Ridderkerk. Al in de 18e eeuw deed één van de Aardoom-voorvaders hovenierswerk in de pastorietuin van de Singelkerk in Ridderkerk. Zoon Jan Willems zette het werk van zijn vader voort. Een aantal jaren later wandelden ook zijn zoon en kleinzoon, Gerrit en Huibert Aardoom, met tuingereedschap door de omgeving. Ze knapten dan samen tuinen van de gegoede burgerij op. Opa Gerrit heeft de Beukenbomen nog geplant rond de Singelkerk in de oude dorpskern! Tegenwoordig is directeur Dionysios Sofronas, zoon van Huibert Hendrik Aardoom, meer dan trots op de rijke geschiedenis en jarenlange ervaring van zijn hoveniersbedrijf. Die trots, ervaring en passie laat hij maar al te graag zien in uw droomtuin.

Gratis adviesgesprek

Neem eens een kijkje tussen onze projecten! Zo komt u wellicht tot heel leuke ideeën voor uw tuin in Ridderkerk. Maar maak gerust ook een afspraak voor een inspirerend gratis adviesgesprek bij Aardoom Hoveniers uw hovenier in Ridderkerk. Op die manier maakt u op een handige manier gebruik van onze jarenlange ervaring. Want voor iedereen een mooie tuin; dat is wat ons drijft!

Hovenier Ridderkerk Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Tuinontwerp