Aardoom Hoveniers: voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Ben je op zoek naar een ervaren hovenier in Krimpen aan den IJssel? De ervaren vakmensen van Aardoom Hoveniers voeren al ruim 225 jaar al het denkbare hovenierswerk uit in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Van tuinontwerp, tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We doen dat zowel voor particulieren als zakelijke klanten en de overheid. Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie over onze diensten.

Tuinontwerp

meer over tuinontwerp
tuinonderhoud

Tuinonderhoud

tuinonderhoud

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf Aardoom?

  • Je kunt erop rekenen dat we met je meedenken en waar mogelijk proactief tips en advies geven. Denk bijvoorbeeld aan de juist combinatie van beplanting, zodat je tuin er het hele jaar door mooi bij staat.
  • Tuinklussen voeren we zo netjes mogelijk uit, zodat je zo min mogelijk last hebt van groenafval.
  • We zijn het oudste hoveniersbedrijf van Nederland. Inmiddels zijn we al ruim 225 jaar actief in het hoveniersvak.
  • Op 29 oktober 2018 ontvingen we het Predicaat ‘Hofleverancier’. Bedrijven die deze titel krijgen uitgereikt, hebben bewezen dat ze koninklijke kwaliteit leveren.
  • We zijn aangesloten bij vakvereniging Wilde Weelde, erkend VHG Hovenier, NL Greenlabel professional, FeelGood Garden specialist en Appeltern Tuinexpert.

Groen sinds 1793

Aardoom Hoveniers zet zich al sinds 1793 in voor groene tuinen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Al in de 18e eeuw deed één van de Aardoom-voorvaders hovenierswerk voor de Singelkerk in Ridderkerk. En zo’n honderdvijftig jaar geleden gingen vader en zoon Aardoom wandelend met een kruiwagen en handgereedschap op pad om de tuinen van de gegoede burgerij in de omgeving van Krimpen aan den IJssel op te knappen.

Hoewel het er nu iets efficiënter aan toegaat, onderhoudt het hoveniersbedrijf tuinen nog steeds zo duurzaam mogelijk. Want waarom een bladblazer gebruiken, als je met een bezem het werk ook snel uitvoert? Of onkruid met chemische bestrijdingsmiddelen verdelgen, terwijl kokend water ook uitstekend werkt?

Het duurzaam onderhouden van tuinen is één van de redenen dat Dionysios Sofronas, zoon van Huibert Hendrik Aardoom, zo trots is op zijn hoveniersbedrijf en medewerkers. De passievolle duurzame mindset, rijke geschiedenis en jarenlange ervaring van Aardoom Hoveniers laat hij maar al te graag zien tijdens de aanleg en het onderhoud van jouw droomtuin! Neem via het onderstaande formulier contact met op ons op en vertel ons waarmee we jou van dienst kunnen zijn.