Aardoom Hoveniers: van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud.

De hoveniers van Aardoom zijn vaak te vinden in Capelle aan den IJssel en omstreken. Zowel voor het ontwerpen van tuinen, als voor de aanleg en het uitvoeren van tuinonderhoud. Iedere klus, of het nu voor de overheid, een particuliere of zakelijke klant is, voeren we met passie uit. Hoe kunnen we jou helpen? Klik op één van de onderstaande knoppen voor de dienst waar je meer over wilt weten.

Tuinontwerp

meer over tuinontwerp
tuinonderhoud

Tuinonderhoud

tuinonderhoud

Brede ervaring met verschillende soorten tuinen

Aardoom Hoveniers is het oudste hoveniersbedrijf van Nederland. Daardoor hebben we veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen in Capelle aan den IJssel en omstreken. Denk hierbij aan kleine patiotuinen, tuinen met veel beplanting en een vijver of een tuin waar juist veel speelruimte voor de kinderen is. Kortom, als je jouw tuinklus door Aardoom Hoveniers laat uitvoeren, dan kun je erop rekenen dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd.

Een impressie van ons werk

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk de onderstaande foto’s van diverse projecten die we hebben uitgevoerd.

De rijke en groene historie van Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers bestaat al ruim 225 jaar, waardoor het bedrijf een rijke en groene historie heeft. De eerst betaalde klus die hoveniersbedrijf Aardoom uitvoerde, was in 1793 door J.W. Aardoom. In de jaren die volgde is het bedrijf van generatie op generatie doorgegeven. Zowel het werkgebied als gereedschap werd daarbij steeds beter.

In de jaren voor de tweede wereldoorlog, kocht de toenmalige eigenaar Gerrit Aardoom een fiets met een bagagedrager, die hij later verwisselde voor een fiets met een grote laadbak. Jaren later werd een Volkswagen Pick-up als eerste bedrijfsauto aangeschaft, alsook de eerste grasmaaier (een van de eerste in Ridderkerk).

Aardoom hoveniers groeide gestaag door. Het werkgebied werd groter en de werkmaterialen professioneler. Ook werd duurzaamheid een steeds belangrijker aandachtspunt en tot op de dag van vandaag is dat niet veranderd. Zo wordt onkruid bijvoorbeeld niet met chemische bestrijdingsmiddelen bestreden, maar met kokend water.

Het besef dat we rentmeesters van de aarde zijn en hem zo goed mogelijk aan de volgende generaties willen doorgeven. In combinatie met de hoge kwaliteitstandaarden die we in de uitvoering van ons werk nastreven, maakt dat Aardoom Hoveniers vandaag de dag voor vele klanten de tuinklussen nog steeds mag uitvoeren. Onze inzet werd in 2018 beloond met de titel ‘Hofleverancier’. Deze titel ontvangen bedrijven als ze bewezen hebben dat ze koninklijke kwaliteit leveren.

Neem contact op

Heb je een tuinvraag of een concrete klus in Capelle aan den IJssel die je door onze vakhoveniers wilt laten uitvoeren? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. We helpen je graag.