Hovenier Albrandswaard

U wilt een nieuwe tuin! Wij zijn als hovenier ook actief in Albrandswaard en wij maken, ontwerpen en onderhouden de mooiste tuinen van Albrandswaard. Voor een goede prijs een duurzame tuin, helemaal naar uw wensen en ideeën. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

Mediterraanse tuin Albrandswaard

Is Italië uw favoriete vakantieland? Hoe heerlijk zou het zijn om u iedere dag in Italiaanse sferen te wanen? Vanuit uw huis stapt u zo uw mediterraanse tuin in… 

Kindertuin Albrandswaard

Of wilt u niets liever dan dat uw kinderen zich buiten kunnen uitleven? Een plek waar uw kinderen zich in hun eigen veilige omgeving kunnen ontwikkelen door te spelen en te leren: een kindertuin in Albrandswaard. Kijk gerust eens tussen onze andere tuinprojecten in de omgeving van Albrandswaard, zodat u ideeën op kunt doen. Ook voor bijvoorbeeld aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen bent u bij ons aan het juiste adres.

Groen sinds 1793

Aardoom Hoveniers zet zich al sinds 1793 in voor groene tuinen in de omgeving Albrandswaard. Zo’n honderdvijftig jaar geleden gingen vader en zoon Aardoom wandelend met een kruiwagen en handgereedschap op pad om de tuinen van de gegoede burgerij op te knappen. Hoewel het er nu wat efficiënter aan toegaat, onderhoudt het hoveniersbedrijf Albrandswaard tuinen nog steeds zo duurzaam mogelijk. Want waarom een bladblazer gebruiken als je met een bezem tuinen in Albrandswaard net zo bladvrij krijgt?

Gratis advies 

Wilt u gebruikmaken van de jarenlange kennis en ervaring van onze vakmensen? Of wilt u eens een keer komen sparren over uw droomtuin? Wij geven gratis advies, zodat uw nieuwe tuin de mooiste tuin van Albrandswaard wordt. Onze slogan is “een mooie tuin voor iedereen”, wij maken daarom alle soorten tuinen van klein tot groot.