14 augustus 2017

De juiste beplanting kiezen voor je tuin kan een flinke uitdaging zijn. Je hebt genoeg ideeën maar hoe brengt je het in de praktijk? Een beplantingsadvies van Aardoom Hoveniers kan je hierbij helpen. Via een cursus of een persoonlijke afspraak kunnen wij je voorzien van gericht beplantingsadvies. Met zo’n advies kun je aan de slag om je droomtuin te realiseren!

Datzelfde geldt overigens voor het samenstellen van de beplanting binnenshuis. Er komt namelijk toch meer expertise bij kijken dan u in eerste instantie misschien inschat. Voor een gezond klimaat in huis is het ook goed om binnen met planten te werken.

Bedrijfstuin

Beplantingsadvies van Aardoom Hoveniers

Gelukkig zijn de hoveniers van Aardoom Hoveniers van vele markten thuis. Zij kunnen natuurlijk de mooiste tuinen aanleggen en ook zorgen dat deze tuinen het gehele jaar er perfect onderhouden bijliggen. Maar de hoveniers kunnen ook beplantingsadvies geven. Samen met Aardoom Hoveniers bereikt je zo het beste resultaat! Samen met Aardoom Hoveniers kun je kijken welke planten goed passen in je tuin. Dit heeft met vele aspecten te maken. Natuurlijk met de sfeer die je tuin moet uitstralen, maar bijvoorbeeld ook met het type grond, de ligging en de afmetingen van de tuin. De experts van Aardoom Hoveniers hebben jarenlange ervaring en kunnen op basis hiervan direct goed advies geven. Zo weet je zeker dat je in één keer op de juiste weg zit.

Je kunt natuurlijk ook beplantingsadvies krijgen via een persoonlijke afspraak. De hoveniers kunnen bij je langskomen om de specifieke situatie met eigen ogen te zien. Op basis hiervan kunnen zij je voorzien van een persoonlijk beplantingsadvies.

Advies als basis voor uw droomtuin

Na deze gedegen voorbereiding bent je uitstekend in staat om je eigen droomtuin te realiseren. En niet alleen voor een enkele zomer, maar dankzij de nieuw opgedane kennis kunt je ook beter inschatten hoe de beplanting zich zal ontwikkelen. Zo kunt je er jarenlang plezier van hebben. En bent je het uiteindelijk toch zat om alles in de tuin zelf te moeten doen? Geen probleem, de specialisten van Aardoom Hoveniers staan nog steeds voor je klaar om het tuinwerk desgewenst uit handen te nemen!

Vertel ons welke planten je het liefste wilt

    Velden met * zijn verplicht.