26 juni 2017

Ontspanning en inspiratie op je werk

Veel mensen brengen meer tijd door op het werk dan thuis in de tuin. Hierdoor kunnen zij vaak niet optimaal profiteren van de voordelen die een tuin te bieden heeft. Maar dat kan anders. Het kan immers gecombineerd worden: een heerlijke bedrijfstuin voor ontspannen pauzes of inspirerende vergaderingen! De bedrijfstuin wordt onderhouden door Aardoom Hoveniers, zodat de organisatie er geen omkijken naar heeft. Zo heeft het alleen maar voordelen voor uw bedrijf!
Een bedrijfstuin heeft vele functies, ongeacht de sector waarin uw bedrijf opereert. Voor een horecaonderneming is de toegevoegde waarde van een tuin evident. Gasten zullen het zeer waarderen als het terras is omgeven door een mooie, goed onderhouden tuin. Het genietmoment dat uw gasten beleven, zal dan nog net even iets fijner aanvoelen!

Een prettige plek voor medewerkers

Maar ook voor een kantoorpand heeft een bedrijfstuin veel voordelen. Allereerst is het een zeer prettige plek voor de medewerkers. Zij kunnen niet alleen de pauzes doorbrengen in het heerlijke zonnetje dat schijnt op een groene, aangename omgeving. Ook tijdens hun werkzaamheden kijken ze uit over bloeiende planten en kleurrijke bloemen. Goede, innovatie ideeën borrelen van vanzelf op! En natuurlijk krijgt u geregeld klanten over de vloer. Hen ontvangt u uiteraard het liefste in een fijne omgeving. Zo is de bedrijfstuin direct het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het wel belangrijk dat de bedrijfstuin goed is aangelegd en geregeld wordt onderhouden. Een rommelige bedrijfstuin zal immers alleen maar een slechte indruk maken op uw klanten. Aardoom Hoveniers is gespecialiseerd in het ontworpen en aanleggen van onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. Want een onderhoudsarme tuin die zeer representatief oogt, is zeker mogelijk!

Een verzorgde omgeving

Wanneer u ervoor kiest om de zorg van uw bedrijfstuin aan Aardoom Hoveniers over te dragen, heeft u er vanaf dat moment geen omkijken meer naar. U heeft bij Aardoom Hoveniers een vaste hovenier voor de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden. Hij is uw eerste aanspreekpunt en met hem maakt u afspraken over geplande onderhoudsbeurten. Ook kunt u bij hem terecht met u vragen en opmerkingen. De gemaakte afspraken over de gewenste werkzaamheden en de bijbehorende kosten worden schriftelijk vastgelegd in een onderhoudsovereenkomst. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn en kan daar geen onduidelijk over bestaan. Op alle gebieden wordt u door Aardoom Hoveniers ontzorgd!

Een voordelige bedrijfstuin

Zoals gezegd is een goed onderhouden bedrijfstuin een inspiratiebron voor werknemers en een uitstekend visitekaartje naar klanten. Een bijkomend voordeel is dat investeren in een groene omgeving belastingvoordeel op kan leveren. Een duurzaam ingerichte bedrijfstuin, die aantoonbaar bijdraagt aan de versterking van de biodiversiteit, kan in aanmerking komen voor investeringsaftrek. Bedrijven die investeren in technieken/producten die aantoonbaar duurzaam zijn, kunnen tot maximaal 36% van de investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst. Als VHG-Hovenier en NL Greenlabel Professional weet Aardoom Hoveniers als geen ander op welke wijze u hiervan optimaal gebruik kan maken. Daarom is een bedrijfstuin, aangelegd en onderhouden door Aardoom Hoveniers, een voordelige investering die bijdraagt aan een duurzame wereld!

Vertel ons hoe je ideale bedrijfstuin eruit ziet!

    Velden met * zijn verplicht.