23 december 2022

Vijf hoofdsponsors voor Stichting Oud Ridderkerk

De Stichting Oud Ridderkerk weet zich de komende drie jaar gesteund door vijf hoofdsponsors. De in december aflopende sponsorcontracten zijn verlengd door Aardoom Hoveniers, Quooker, Trelleborg en las- en constructiebedrijf Rolas. Plaisier Interieur is als vijfde hoofdsponsor aangehaakt.

De ondertekening van de contracten vond plaats tijdens een sponsor- en netwerkavond in de Oudheidkamer. Stichtingsvoorzitter Jan Verhoeven is blij met de betrokkenheid van de hoofdsponsors en 76 andere bedrijven die de stichting als sponsor steunen. “Toch zijn we ten opzichte van vorig jaar zeven sponsors verloren, waaronder bakkerij Van der Waal, een van onze sponsors van het eerste uur. We zijn daarom blij dat Plaisier van ‘gewone’ sponsor de stap heeft gezet naar onze eredivisie” stelt de voorzitter.

5 hoofdsponsors Oudheidkamer

Bijdragen van sponsors zijn onmisbaar voor de exploitatie van de Oudheidkamer. Het geld gaat naar de huur en energiekosten. Daarnaast zijn er middelen nodig voor de organisatie van wisseltentoonstellingen en de boekjes die door de stichting uitgegeven worden. Hier zijn ook de bijdragen van donateurs voor nodig. Op dat vlak zijn er lichte zorgen voor het bestuur. De stichting heeft nu 1175 donateurs. “Dat zijn er ooit 1600 geweest. We hebben een mooi museum met veel vrijwilligers en veel activiteiten. Dat moeten we beter verkopen” aldus de voorzitter.