4 juli 2016

3D Tuinontwerp, een virtual reality avontuur

Plannen maken voor een nieuwe tuin is altijd lastig. Op de plaatjes ziet het er mooi uit, maar hoe pakt het uit in uw tuin? Aardoom Hoveniers heeft hier nu iets op bedacht: een 3D Tuinontwerp. Op deze manier kunt u alvast door uw toekomstige tuin lopen om te kijken of het echt bevalt. Kortom: een virtual reality avontuur met Aardoom Hoveniers!

Het is weekend. Het zonnetje schijnt al ’s morgens vroeg heerlijk door de gordijnen heen naar binnen. U wilt zich nog één keer omdraaien, maar beseft dan ook dat dit een schitterende dag is om van het lekkere weer te genieten. Wanneer u de gordijnen opent, werpt u een blik in de tuin. Het aanzicht stemt niet heel vrolijk. Het achterstallig onderhoud begint inmiddels zelfs de buren op te vallen. Planten zijn niet meer bijgehouden, het onkruid is niet meer te temmen en van de vijver genieten eigenlijk alleen nog maar de kikkers die er zich genesteld hebben. Echt genieten van het zomerse weer is er in deze tuin kortom niet bij. Er is werk aan de winkel!

3D-Tuinontwerp impressie

3D Tuinontwerp van Aardoom Hoveniers

Maar een nieuwe tuin aanleggen is nog een heel karwei. Niet alleen het aanleggen zelf, maar ook het proces wat daarvoor zit: het ontwerpen van de tuin. In een eerdere blog is hier al ruimschoots aandacht aan besteed. Aardoom Hoveniers kan u namelijk bij dit proces helpen. U zult dan merken dat er heel veel mogelijk is, hoe groot of klein de tuin ook is. Maar zeker als u relatief onervaren bent met tuinen of toe bent aan een compleet andere inrichting, kan het lastig zijn om in te schatten hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

3D Tuinontwerp, een onvergetelijke ervaring

Om u hierbij te helpen kan Aardoom Hoveniers een digitaal tuinontwerp voor u maken. Dit beperkt zich niet tot wat mooi bewerkte afbeeldingen, nee, u kunt alvast zelf door uw nieuwe tuin lopen! Zo kunt u al ervaren hoe het er straks uit gaat zien. Krijgen de tegels de overhand of bevalt al het groen wel? Staat die plant nou mooi in die hoek, of kan die toch beter op een andere plek worden geplaatst? En, wat is de mooiste plek voor de tuinmeubels? Dankzij het digitale tuinontwerp van Aardoom Hoveniers kunt u hier eenvoudig achter komen.

3D Tuinotnwerp, een virtuele tuinwandeling

Maar een tuin is natuurlijk constant in beweging, zeker als u er veel groen in heeft. De virtuele tuinwandeling van Aardoom Hoveniers stelt u dan ook in staat om de tijd even vooruit te spoelen. Zo kunt u alvast zien hoe het zaadje dat u nu plant, de komende jaren gaat uitgroeien tot een mooie plant. Ook kunt u bijvoorbeeld een concreet beeld krijgen van hoe hoog die schattige boom van nu, over tien jaar is. Zo komt u niet voor allerlei verassingen te staan!

Dankzij deze tool is Aardoom Hoveniers nog beter in staat om u te helpen bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin. U kunt zo veel beter zien hoe de tuin eruit komt te zien en van te voren ook veel meer sturen op een gewenst eindresultaat. Een win-winsituatie. Want ook voor Aardoom Hoveniers is het uiteindelijk doel dat u, wanneer u de gordijnen opent, met een trots gevoel de tuin in kijkt. Het genieten kan dan echt beginnen!

Bestel hier je 3D Tuinontwerp!

    Velden met * zijn verplicht.